All inclusive

Onder het motto “sportief uitgaan” gaan we jou en je vrienden op 3 november 2018 en 23 maart 2019 een leuke avond bezorgen. Een avond waar jij je vertrouwde sport kan beoefenen en ondertussen een ludieke competitie aangaat met de andere party-people. Een avond waar je gewoon je drankje kan pakken en tussentijds ook een hapje geserveerd krijgt, terwijl de muziek je bijna uitnodigt om te gaan dansen. Een avond waarop je zelfs sportief verrast wordt door een divers sportaanbod dat je waarschijnlijk nog niet kende. Voor zo’n avond zet je toch één keer op een zaterdagavond een groot kruis in je agenda?

 

Sportief

Jouw vertrouwde sport is tennis of jij bent juist een squasher. Jouw eigen sport blijft de basis vormen voor deze avond. Nieuwe Sloot ken je inmiddels van een veelzijdig sportaanbod en op deze avond doe je natuurlijk mee aan twee bijzondere onderdelen van deze avond: Glow in the Dark Tennis en interactiveSquash. Beide onderdelen maken naast een uurtje actie in je vertrouwde sport onderdeel uit van je programma. En dit wil je niet missen, want zo divers heb jij nog nooit gesport!

 

Uitgaan

Uiteraard laat jij je deze avond op de leukste onderdelen meeslepen in het programma van de avond. Er is ook voldoende ruimte om zelf keuzes te maken. Wil je nog even met je vrienden sporten, dan kan dat. Want met tafeltennis, badminton, tennis, squash, padel en soccersquash is het sportaanbod wel heel divers. Als je juist wil blijven hangen in de loungebanken, dan kan dat ook. Een drankje kan je gewoon aan de bar halen, want alles is inclusief.

Als om 23:00 uur iedereen de rackets in de tas heeft opgeborgen, wordt de muziek een tandje luider, het hapje nog smakelijker, het volk schoner en staat het glas nimmer leeg. Voetjes van de vloer of gewoon aan tafel met vrienden kletsen over je sportieve acties en andere grote wereldproblemen.

Aanmelden

Natuurlijk wil jij je met je vrienden aanmelden voor één van de avonden. Wees er snel bij, want vanaf aanmelding nummer 97 moeten we echt ‘nee’ verkopen. De kaartverkoop verloopt heel eenvoudig en veilig via toernooi.nl Heb je wensen betreft de groepsindeling mail dan naar info@nieuwesloot.nl
Aanmelden evenement 3 november 2018
Aanmelden evenement 23 maart 2019

 

Programma en kosten

Als je vooraf een entreekaart koopt, wil je graag weten wat je kan verwachten. Het programma ziet er als volgt uit:

 

19:00 uur             De deuren gaan open, en je wordt ontvangen met een drankje en een klein hapje. We gaan er vanuit dat je eerder thuis al wat gegeten hebt en gedurende de avond vullen we je verloren calorieën met fingerfood weer aan.

19:30 uur             In vier groepen wordt iedereen naar de verschillende onderdelen begeleid. Tot 23:00 uur staan de volgende onderdelen in nader vast te stellen volgorde op jouw routekaartje en uiteraard is er tijd gereserveerd voor een korte pauze tussen de onderdelen:

  • Glow in the Dark Tennis

Je wordt echt verwacht op dit onderdeel en je wil dit ook niet missen, want zo’n gecamoufleerde dropshot sloeg jij nog nooit. En de schmink op je gezicht is onvermijdelijk, net als de opzwepende muziek die door de hal galmt.

  • interactiveSquash

De groep waarin je ingedeeld bent, verschijnt compleet op de interactiveSquash-baan. Jij hoort bij de eersten die sport en gamen combineren, want alleen in München en Dresden bestaat er zo’n baan. Alleen de fun die wij deze avond toevoegen is natuurlijk uniek.

  • Jouw vertrouwde sport

Je hebt je voor deze avond als tennisser of squasher aangemeld. Uiteraard speel jij een paar korte potjes tegen andere deelnemers en noteer je vervolgens de puntjes op je scorekaart. Inmiddels heb jij wel door dat de puntjes jou scherp genoeg houden voor leuke rally’s en ondertussen ook ondergeschikt zijn aan het doel van de avond; sportief uitgaan!

  • Vrij spel

Eén periode geven we jouw groep vrij spel in onze ballentent. Je sport nog even verder op de vrije banen of gaat juist relaxed aan een drankje aan de bar. Of combineer je het beste van twee werelden? Met goed weer zet je de lampen van de padelbaan aan of ga je even tafeltennissen of badmintonnen. Alles kan, niets is te gek.

23:00 uur               De lichten van de sportvelden worden gedoofd, het douchewater staat optimaal ingesteld en de DJ haalt alles uit de kast om jou op de vloer te krijgen. Haal bij de bar je drankje en proef het fingerfood dat aan jouw tafeltje geserveerd wordt.

01:00 uur               De avond zit er op, de DJ heeft net zijn laatste nummer gedraaid, het laatste glas drink je rustig leeg en we sluiten de avond op het hoogtepunt af. Natuurlijk weten we dat nóg een drankje verleidelijk is, maar de bar geeft je deze gelegenheid niet meer. Je stapt op je fiets richting huis of je belandt met je vrienden toch nog in een wijnbar in de stad?

01:30 uur               De tent is leeg, de deuren gaan dicht. Het was een topavond!

 

Data

De eerstvolgende Nieuwe Sloot All Inclusive staat gepland op 3 november 2018 en 23 maart 2019. 

 

Kosten

Sportief uitgaan bij Nieuwe Sloot kost € 40,- per persoon.

 

 

Huishoudelijk reglement

Drankjes mogen niet meegenomen worden in de tennishal en ook op de overige sportvelden is glaswerk niet toegestaan. Deze regel blijft deze avond van kracht. Neem je glaswerk of servies mee naar buiten of naar de tribune van de squashbaan, dan verwachten we dat dit met jou weer retour gaat richting Brasserie. Alle deelnemers krijgen een flesje water mee. Sportdranken zijn deze avond niet inbegrepen bij het All Inclusive aanbod.

Met je aanmelding geef je aan dat je bovenstaande informatie goed hebt gelezen. Je zal deze avond naar de geest van ons thema beleven: sportief uitgaan!

 

Alle Sponsors Alle Acties