Ga los met je bedrijf

Ga los bij Nieuwe Sloot
Ga los met je collega’s. Nieuwe Sloot heeft voor jou een zeer gevarieerd sportaanbod, waar jij op jouw momenten gebruik van maakt. Binnen het vernieuwde aanbod maakt jouw afdeling kennis met de nieuwe sport padel en op de interactiveSquash-baan staan jullie versteld van een unieke innovatie in de sport. Ga los!

Los!
Het bedrijfssportaanbod van Nieuwe Sloot geeft jou alle ruimte om te kiezen voor sporten die jij leuk vindt. En sporten doe je op de momenten die jij wilt. Tijdens de zes maanden van jouw bedrijfslidmaatschap kies je soms voor een speelmoment met je collega’s en een volgende keer sluit je individueel aan bij een activiteit. En uiteraard ben je zo nu en dan deelnemer aan een clinic, want elke keer wil je weer een beetje beter worden, toch?

Zeven sporten en meer
Jij kent Nieuwe Sloot van tennis en squash en er is nog veel meer. In de zomermaanden zijn badminton en tafeltennis populaire sporten en padel speel je het hele jaar door. Padel groeit en jij behoort straks tot de pioniers die deze sport groot maken. In de fitnessruimte en op de interactiveSquash-baan kan je ook individueel sporten. Los van je werk kan alles en moet niks. Op donderdag kom je ontbijten of eet je vanuit je werk juist een hapje mee. Leuk, want de donderdagavond is een echte clubavond met hapjes bij de borrel en elke maand livemuziek.

Onbeperkt speelrecht
Jij krijgt gedurende zes maanden onbeperkt speelrecht op alle banen, want jij wilt los gaan bij Nieuwe Sloot. Het speelrecht is persoonsgebonden. Daar voegen we natuurlijk wel een paar vouchers aan toe, want je wil af en toe een vriend of collega bij ons introduceren. Iedereen fit op het werk; het draagt bij aan een goede werksfeer en er is bewezen minder verzuim. Een hecht team levert simpelweg betere prestaties als je af en toe los gaat.

Stap in
Maak je collega’s warm en stap op elk gewenst in. Dat kan al vanaf twee personen en laat je werkgever weten dat we jouw wens voor bedrijfssport in één mooi vitaliteitsprogramma kunnen passen. Aantrekkelijker kunnen we het niet maken. Of misschien wel? Na zes maanden laat jij ons weten wat je voorkeuren zijn en maken we voor jouw bedrijf een passend aanbod op maat.

Een proefmomentje
Jij bent enthousiast, maar je wilt eerst je collega’s of je werkgever nog overtuigen. Of wil je zelf meer weten over padel, interactiveSquash of een kijkje nemen in de fitnessruimte? Meld je dan aan voor een proefmomentje.  Op donderdag kom je voor je werk even langs met je collega’s. Na een kort actief programma ben je bekend met het aanbod. Tijdens het ontbijt zijn je laatste vragen beantwoord, je pakt een douche en bent op tijd weer op je werk. En klaar om los te gaan bij Nieuwe Sloot.

Graag komen we met je in contact
Bedrijfsnaam:
Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Alle Sponsors Alle Acties