Kinderpartijtje iSquash

Kinderen kijken weken uit naar hun eigen kinderpartijtje. En niets is leuker dan een kinderpartijtje zoals nog niemand eerder heeft gedaan. Dat kan nu bij Nieuwe Sloot, want tijdens dit kinderpartijtje komen gamen en sport op een unieke wijze bij elkaar. Kinderen gaan vol energie en verhalen naar huis…

interactiveSquash is cool!

In Alphen aan den Rijn is de eerste squashbaan waar kinderen op kunnen gamen. Vergelijk het maar met de Wii-spelcomputer waar je tegenover een TV-scherm staat te tennissen of bowlen; op deze squashbaan heb je een echt racket in handen of gooi je de bal naar de muur en scoor je punten in jouw eigen game. De kinderen sporten zich namelijk naar de volgende levels van de verschillende games die er te spelen zijn.

Spelenderwijs balvaardig

Onder begeleiding gaan de kinderen naar de squashbanen. Verdeeld over drie groepjes raken ze in korte tijd gewend aan het racket en de bal. Tijdens het eerste gedeelte van het sportieve feestje maken ze al kennis met de interactieve squashbaan en worden ze opgewarmd voor het vrije speeluurtje.

Lekkers en fun

Natuurlijk staat de jarige job in het middelpunt van de belangstelling. Na de ontvangst met limo krijgt de jarige zijn/haar eerste cadeautje. Na het eerste gedeelte van het partijtje wordt het tijd voor limo iets te snoepen en de cadeautjes van alle vriendjes en vriendinnetjes. Voor de cadeautjes moet de jarige wel even zijn best doen, want deze zijn goed verstopt.

Snacken na het sportieve gamen

Na de pauze volgt een uurtje vrij squashen en gamen op de drie beschikbare banen. Als de punten zijn opgeteld is het tijd voor de cooling down. Aan de feestelijk gedekte tafel drinken de kids een limo en worden de frietjes met sauzen en snacks geserveerd. De kinderen gaan natuurlijk niet zonder lege handen naar huis, want in het snoepzakje zit een uitnodiging voor nog een keer interactiveSquash. Want dit wil je natuurlijk ook je broertje/zusje en ouders laten zien.

Na het lezen van al onze informatie over dit feestje, kan je natuurlijk ook even bellen met onze receptie; 0172-748494

 

 

Alle Sponsors Alle Acties