Reserveren

Wijziging reserveringsbeleid – UPDATE 11 juni 2020
Door de beperkte openstelling als gevolg van de coronacrisis is de receptie gesloten. Sinds 11 mei nemen wij daarom reserveringen aan per WhatsApp. Voor de baanhuur sturen wij vervolgens een betaalverzoek. Op 11 juni introduceerden wij de nieuwe reserveringsapp Playtomic; de ideale app om via je telefoon snel een baan te reserveren. Met de introductie van deze nieuwe reserveringsapp komt de wijze van reserveren en betalen via Whatsapp per 22 juni te vervallen. Reserveren van een baan is overigens ook mogelijk via de online reserveringsmodule van Playtomic. Voor andere vragen dan reserveren blijven wij voorlopig nog bereikbaar via WhatsApp.

Ervaar de eenvoud en snelheid van reserveren. Download de app Playtomic, leg Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot als jouw favoriete sportclub vast. BELANGRIJK: het is echt van belang dat zowel jij als jouw sportmaten een account aanmaken. Dat kan door het downloaden van de app of online via de website.

TIP: gebruik het e-mailadres dat je altijd al gebruikte voor het reserveren van een baan bij Nieuwe Sloot

Reserveringsregels
– Met Playtomic reserveer je een squashbaan, een tennisbaan binnen, de padelbaan of een van de buitenbanen tennis (baan 9 tot en met 13). Let op, op het park zijn op de banen 1 tot en met 8 plus baan 14 de leden van Tennisvereniging Nieuwe Sloot actief. De vereniging heeft een eigen website met een eigen reserveringssysteem.
– Tijdens Corona hanteren we de regels die opgesteld zijn vanuit de overheid. Voor zowel tennis, als padel is er een park protocol opgesteld. Helaas is binnen sporten op dit moment nog niet mogelijk.
– Reserveren kan maximaal 2 weken plus 15 minuten vooruit.
– Leden/abonnementhouders zijn speelgerechtigd na het invullen van een inschrijfformulier met pasfoto.
– Kosteloos annuleren kan uiterlijk 8 uur voor aanvang van de reservering.
– Leden/abonnementhouders wordt 50 % van de baanhuur in rekening gebracht indien een gemaakte reservering niet (tijdig) is geannuleerd. Niet-leden en sporttegoedhouders wordt 100 % van de baanhuur in rekening gebracht. Mocht de baan alsnog vergeven worden aan een anderen klant, dan komen de kosten te vervallen.
– Na afloop van elke reservering kunnen leden/abonnementhouders met vrijspeelrecht doorspelen, indien de baan niet gereserveerd is.

 

 

 

 

 

Alle Sponsors Alle Acties