Reserveren

Let op! Onderstaande informatie geldt voor de squashbanen, padelbaan en tennisbanen van Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot. Voor reservering van de tennisbanen van Tennisvereniging Nieuwe Sloot klik hier.

NB: vanaf 1 juli 2021 zijn alle buiten tennisbanen in beheer van Tennisvereniging Nieuwe Sloot! Vanaf die datum reserveert u via de tennisvereniging.

Ervaar de eenvoud en snelheid van reserveren. Download de app Playtomic, leg Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot als jouw favoriete sportclub vast. BELANGRIJK: het is echt van belang dat zowel jij als jouw sportmaten een account aanmaken. Dat kan door het downloaden van de app of online via de website.

TIP: gebruik het e-mailadres dat je altijd al gebruikte voor het reserveren van een baan bij Nieuwe Sloot

Reserveringsregels
– Met Playtomic reserveer je een squashbaan, een tennisbaan binnen, de padelbaan of een van de buitenbanen tennis (baan 10 tot en met 13). Let op, op het park zijn op de banen 1 tot en met 9 (vanaf 1 april komt baan 9 er bij) plus baan 14 de leden van Tennisvereniging Nieuwe Sloot actief. De vereniging heeft een eigen website met een eigen reserveringssysteem.
– Reserveren kan maximaal 2 weken plus 15 minuten vooruit.
– Leden/abonnementhouders zijn speelgerechtigd na het invullen van een online inschrijfformulier met pasfoto en goedkeuring door de ledenadministratie.
– Kosteloos annuleren kan uiterlijk 8 uur voor aanvang van de reservering.
– Leden/abonnementhouders wordt 50 % van de baanhuur in rekening gebracht indien een gemaakte reservering niet (tijdig) is geannuleerd. Niet-leden en sporttegoedhouders wordt 100 % van de baanhuur in rekening gebracht. Mocht de baan alsnog vergeven worden aan een andere klant, dan komen de kosten te vervallen.
– Na afloop van elke reservering kunnen leden/abonnementhouders met vrijspeelrecht doorspelen, indien de baan niet gereserveerd is.

NB: Wij hebben 1 padelbaan en willen iedereen de mogelijkheid geven om te kunnen spelen. Daarom kun je de padelbaan 1 keer per dag voor 1,5 uur reserveren.

 

 

 

 

Alle Sponsors Alle Acties