Reserveren

Vanaf zaterdag 6 november is iedereen vanaf 18 jaar door overheid verplicht in onze accommodatie het coronatoegangsbewijs te tonen via de coronacheck app. Zonder dit bewijs krijgt u helaas geen toegang. Houdt uw bewijs bij de hand bij het betreden van de accommodatie. Dit voorkomt lange rijen bij de ingang. Uw coronatoegangsbewijs is het wettelijke vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs.

Wij verzoeken om zoveel mogelijk 1,5m afstand te houden tot andere gasten en onze medewerkers.Wij hopen u snel te zien in Nieuwe Sloot!

 

Let op! Onderstaande informatie geldt voor de squashbanen, padelbaan en indoor tennisbanen van Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot. Voor reservering van de (outdoor) tennisbanen van Tennisvereniging Nieuwe Sloot klik hier.

Ervaar de eenvoud en snelheid van reserveren. Download de app Playtomic, leg Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot als jouw favoriete sportclub vast. BELANGRIJK: het is echt van belang dat zowel jij als jouw sportmaten een account aanmaken. Dat kan door het downloaden van de app of online via de website.

TIP: gebruik het e-mailadres dat je altijd al gebruikte voor het reserveren van een baan bij Nieuwe Sloot