Reserveren

Update 4 januari 2021

Vanaf vandaag is het personeel van Centrum Nieuwe Sloot minder aanwezig. Dit heeft met de lockdown te maken.

We zijn gewoon telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden. Wij verzoeken je te reserveren via Playtomic (reserverings app). Voor vragen kun je ons bellen op 0172-748494.

Hartelijk dank voor je begrip!

 

Ervaar de eenvoud en snelheid van reserveren. Download de app Playtomic, leg Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot als jouw favoriete sportclub vast. BELANGRIJK: het is echt van belang dat zowel jij als jouw sportmaten een account aanmaken. Dat kan door het downloaden van de app of online via de website.

TIP: gebruik het e-mailadres dat je altijd al gebruikte voor het reserveren van een baan bij Nieuwe Sloot

Reserveringsregels
– Met Playtomic reserveer je een squashbaan, een tennisbaan binnen, de padelbaan of een van de buitenbanen tennis (baan 9 tot en met 13). Let op, op het park zijn op de banen 1 tot en met 8 plus baan 14 de leden van Tennisvereniging Nieuwe Sloot actief. De vereniging heeft een eigen website met een eigen reserveringssysteem.
– Reserveren kan maximaal 2 weken plus 15 minuten vooruit.
– Leden/abonnementhouders zijn speelgerechtigd na het invullen van een online inschrijfformulier met pasfoto en goedkeuring door de ledenadministratie.
– Kosteloos annuleren kan uiterlijk 8 uur voor aanvang van de reservering.
– Leden/abonnementhouders wordt 50 % van de baanhuur in rekening gebracht indien een gemaakte reservering niet (tijdig) is geannuleerd. Niet-leden en sporttegoedhouders wordt 100 % van de baanhuur in rekening gebracht. Mocht de baan alsnog vergeven worden aan een anderen klant, dan komen de kosten te vervallen.
– Na afloop van elke reservering kunnen leden/abonnementhouders met vrijspeelrecht doorspelen, indien de baan niet gereserveerd is.

 

 

 

 

 

Alle Sponsors Alle Acties