Reserveren

Ervaar de eenvoud en snelheid van reserveren. Download de app Playtomic, leg Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot als jouw favoriete sportclub vast. BELANGRIJK: het is echt van belang dat zowel jij als jouw sportmaten een account aanmaken. Dat kan door het downloaden van de app of online via de website.

TIP: gebruik het e-mailadres dat je altijd al gebruikte voor het reserveren van een baan bij Nieuwe Sloot

Reserveringsregels
– Met Playtomic reserveer je een squashbaan, een tennisbaan binnen, de padelbaan of een van de buitenbanen tennis (baan 9 tot en met 13). Let op, op het park zijn op de banen 1 tot en met 8 plus baan 14 de leden van Tennisvereniging Nieuwe Sloot actief. De vereniging heeft een eigen website met een eigen reserveringssysteem.
– Reserveren kan maximaal 2 weken plus 15 minuten vooruit.
– Leden/abonnementhouders zijn speelgerechtigd na het invullen van een online inschrijfformulier met pasfoto en goedkeuring door de ledenadministratie.
– Kosteloos annuleren kan uiterlijk 8 uur voor aanvang van de reservering.
– Leden/abonnementhouders wordt 50 % van de baanhuur in rekening gebracht indien een gemaakte reservering niet (tijdig) is geannuleerd. Niet-leden en sporttegoedhouders wordt 100 % van de baanhuur in rekening gebracht. Mocht de baan alsnog vergeven worden aan een anderen klant, dan komen de kosten te vervallen.
– Na afloop van elke reservering kunnen leden/abonnementhouders met vrijspeelrecht doorspelen, indien de baan niet gereserveerd is.

 

 

 

 

 

Alle Sponsors Alle Acties