Zomerkoning

Met 6 sporten in 1 abonnement de koning te rijk!

Lekker actief zijn met je sport op momenten die jij wilt en met de mensen die jij wilt…Het zou toch ideaal zijn als je dan ook nog kan kiezen tussen zes verschillende sporten? Dat kan deze zomer als pilot, want als ‘Zomerkoning’ speel je deze zomer onbeperkt tennis, squash, badminton, tafeltennis én padel! Waarom je maar tot één sport beperken als ook andere sporten je uitdagen?

Zes voor de prijs van één en gebruik van rackets inbegrepen
De zachte prijs (€ 27,20 per maand) voelt alsof je voor één sport betaalt, maar van 1 maart tot en met 31 oktober kan je onbeperkt op de beschikbare banen terecht. Vanzelfsprekend verwachten wij niet dat jij standaard vijf types rackets in je tas hebt zitten; een ‘Zomerkoning’ leggen wij in de watten door onze rackets gratis uit te lenen. Wel vragen wij jou en je medespelers om zelf ballen mee te brengen. Heb je geen ballen? Geen punt, deze kun je bij ons aanschaffen.

Leden TV Nieuwe Sloot, TEAN en TC Aarlanderveen profiteren extra
Ben je lid van tennisvereniging Nieuwe Sloot , TEAN , of TC Aarlanderveen dan ontvang je nog eens 50% korting op dit abonnement. Ideaal als je naast je tennislidmaatschap ook af en toe Padel of badminton wil spelen.

Leg je baan vast via de app
Het reserveren van een baan of een plek in de les gaat zonder veel moeite via onze website; of nog beter via onze gratis app leg je jouw volgende sportmoment helemaal eenvoudig vast! Een reservering (tennis, tafeltennis, padel, badminton, squash) maak je maximaal twee weken vooruit. En blijft de baan vervolgens nog beschikbaar, dan speel je gewoon nog even door, toch? En verder ben je natuurlijk elke dag welkom!
Minimaal twee spelers van de betreffende reservering dienen ‘Zomerkoning’ te zijn en de eventuele introduce’ s betalen hun eigen gedeelte van de baanhuur.

Elke week een clinic of groepsles
Gedurende het abonnement kan je wekelijks aan groepslessen deelnemen. De instructeurs tennis, squash, padel en yoga hebben voor jou een mooi aanbod waaruit je per keer kan kiezen. Diverse interessante thema’s komen aan de orde. Uiteraard meld jij je via de app als Zomerkoning  zonder meerkosten aan voor deze – met ‘Me Apunto’ aangeduide – groepslessen.

Padel en competitie spelen
Padel verovert nu ook Nederland! In Spanje is Padel inmiddels tennis als meest populaire racketsport voorbijgestreefd. Sinds mei 2016 kun je deze fantastische racketsport ook in Alphen aan den Rijn spelen. Het verenigt het beste van twee werelden van squash en tennis! Tactiek is bij deze sport belangrijker dan kracht, want de bal blijft meestal binnen het bereik van jou en je medespeler; de baan van 10 bij 20 meter is immers omgeven met glaswand en hekwerk. Houdt er rekening mee dat je padel met speciale padelballen speelt!

Het zomerkoning abonnement geeft je ook de mogelijkheid om competitie te spelen.

Squash
Of je nu jong of oud, beginnend of gevorderd bent, iedereen kan squashen. Deze tactisch en fysiek uitdagende sport zorgt voor een goede conditie, spelinzicht, balgevoel en is nog gezellig om te doen ook! Tip: een les van de trainer brengt je supersnel op een hoger niveau!

Senioren die al met een piekuren abonnement squash spelen, maken zonder meerkosten automatisch gebruik van al het moois van de Zomerkoning! Deze bijzondere upgrade is tot 1 november van toepassing.

Tennis buiten
Tennissers die zich (nog) niet willen binden aan een vereniging kunnen met dit abonnement terecht op vijf gravel buitenbanen. Ook hier brengen we je voor lessen graag in contact met de trainer.

Tennis binnen *
Soms is het prettig om voor een regenbui uit te wijken naar de binnenbanen. Binnen dit abonnement kan dat kosteloos van 24 april tot en met 10 september.

Badminton en tafeltennis *
Van 24 april tot en met 10 september staan ook de tafeltennistafels en badmintonvelden tot je beschikking. Door van elke sport een set tot de 21 te spelen en vervolgens een set squash en een set tennis te spelen, heb je een officiële Rackelton vierkamp doorlopen. De ultieme uitdaging voor de ‘die-hard racketsporter’. Wij konden jou dit ‘21 weken aanbod’ niet onthouden.

opzet zomerkoning

Voorwaarden van zomerkoning abonnement

Wil je spelen met een introducee? Dat is mogelijk!
Wil je meerdere sporten op dezelfde dag spelen? Schaf dan voor je introducee een dagkaart a € 10,00 aan.
Wil je één sport op een dag beoefenen? Dan maakt je introducee gebruik van de betreffende regeling behorende bij de sport. Op een tennis binnen- en buitenbaan en padel geldt de regeling dat een introducee zijn/haar deel van de baan betaalt. Bij squash betaalt een introducee in de daluren € 7,50 en in de piekuren € 10,00 per 45 minuten. Badminton en tafeltennis wordt sowieso gespeeld op een dagkaart.

Aanmelden vanaf 27 februari
Een abonnement is zo geregeld. Bij de receptie van Nieuwe Sloot ligt een inschrijfformulier voor je klaar. Als je je bij de receptie hebt aangemeld kan je vervolgens gelijk de baan op of deelnemen aan de groepsles. Neem wel een pasfoto mee, want dan is de inschrijving direct afgehandeld. Wij vragen je (mits je nog geen Nieuwe Sloot spelerspas hebt) om het inschrijfgeld a € 5,00 direct aan de balie te voldoen.

*Zie bovenstaand overzicht voor de beschikbaarheid van banen in de periode tot en met 31 oktober. Uiteraard kan je aan dit overzicht geen baanrecht ontlenen; reserveren van een baan geschiedt op basis van beschikbaarheid.

Alle Sponsors Alle Acties