Contact

 

Voor specifieke contactgegevens klik op één van deze links:

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen:

  • Kies de afdeling naar wie u uw bericht wilt sturen.

Bezoekadres

Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot
President Kennedylaan 1 (U kunt het beste navigeren op: Kees Mustersstraat)
2402 NZ Alphen aan den Rijn
telefoon: 0172 – 74 84 94 (dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 17:30 uur)

Alvast een kijkje bij Nieuwe Sloot binnen nemen? Klik HIER voor een rondleiding.

Postadres

Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot
Postbus 133
2400 AC Alphen aan den Rijn

Routebeschrijving

Amsterdam e.o.

Neem vanaf de A4 de afslag Alphen aan den Rijn/Leimuiden (afslag 4). U komt dan op de N207 die u volgt tot aan Alphen. In Alphen aangekomen volgt u de bordenrichting centrum (stoplichten rechtsaf). Bij de 4e stoplichten gaat u links af de Burg Bruins Slotsingel op. Na een paar honderd meter bij de 3e stop lichten rechtsaf de President Kennedylaan op. Na ongeveer 400 meter bij de 2everkeerslichten rechtsaf (Kees Mustersstraat). Na ongeveer 200m voor het bruggetje linksaf de parkeerplaats van Nieuwe Sloot oprijden. U kunt helemaal om de hal doorrijden tot het begin van de parkeerplaats.

Leiden/Den Haag e.o.
Het makkelijkste rijdt u via de N11 (afslag N11 richting Alphen aan den Rijn op de A4 vanuit Den Haag). Neem op de N11 NA het aquaduct de afslag Ter Aar. Bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf. Vervolgens bij de derde stoplichten weerrechts (Oranje Nassausingel). Volg deze weg net zo lang (+/- 1 km) tot u het centrum voor u ziet liggen. Volg hier de weg met de bocht naar rechts en daarna bij de eerste stoplichten linksaf (Kees Mustersstraat). Na ongeveer 200m voor het bruggetje linksaf de parkeerplaats van Nieuwe Sloot oprijden. U kunt helemaal om de hal doorrijden tot het begin van de parkeerplaats.

Gouda/Rotterdam/Utrecht e.o.
Vanuit Gouda en Rotterdam neemt u de A12 richting Utrecht. Neem de afslag Reeuwijk/Alphen aan den Rijn en ga via Bodegraven (N11) naar Alphen aan den Rijn. Vanuit Utrecht neemt u de A12 richting Den Haag en neemt u de afslag Alphen aan den Rijn (N11). Neem op de N11 VOOR het aquaduct de afslag Ter Aar. Aan het eind van de afrit bij de stoplichten rechtsaf. Bij de 2e stoplichten linksaf (Oranje Nassausingel). Volg deze weg net zo lang (+/- 1 km) tot u het centrum voor u ziet liggen. Volg hier de weg met de bocht naar rechts en daarna bij de eerste stoplichten linksaf (Kees Mustersstraat). Na ongeveer 200m voor het bruggetje linksaf de parkeerplaats van Nieuwe Sloot oprijden. U kunt helemaal om de hal doorrijden tot het begin van de parkeerplaats.

Let op! In bovenstaand beschrijving zijn (mogelijke) wegwerkzaamheden buiten beschouwing gelaten.

Alle Sponsors Alle Acties