Corona

Corona update 26 juni 2021

Vanaf zaterdag 26 juni is het dragen van een mondkapje bij Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot niet meer verplicht.

Verder kan er ook binnen weer gewoon tot 23.00 uur gesport worden.

De brasserie zal ook weer langer open zijn.

Corona update 31 mei 2021

Vanaf 5 juni a.s. gaat de volgende stap van de versoepeling van de coronamaatregelen in. Eerder was het al zo dat we vanaf 19 mei jl. al weer konden binnensporten. Met de versoepelingen van 5 juni is het ook voor volwassenen mogelijk om zonder de 1,5 meter afstandsregel weer binnen te sporten. Zeker voor squash is dat weer een mooi bericht.

Tevens gaan vanaf 5 juni ook de kleedkamers en douches weer open. Publiek/toeschouwers zijn niet toegestaan.

De Brasserie van het centrum mag nu ook binnen weer open, tot 22.00 uur. Er mogen maximaal 4 personen aan een tafel zitten. Het dragen van mondkapjes binnen is nog wel verplicht. Niet tijdens het sporten en ook wanneer je aan een tafel zit mag het mondkapje af.

Vanaf 7 juni is het mogelijk tot 22.15 uur te squashen en tot 22.00 uur binnen te tennissen.

 

Corona update 12 mei 

Naar aanleiding van de persconferentie van 11 mei willen we u graag informeren over de nieuwste updates die betrekking hebben op Centrum Nieuwe Sloot.

Het kabinet heeft versoepelingen aangekondigd, waarbij binnensporten onder voorwaarden weer toegestaan is en terrassen op sportlocaties weer open mogen. Dat kan alleen als het aantal ziekenhuisopnames verder omlaag gaat. Op 17 mei weten we of deze versoepelingen doorgaan.

Voor zowel het binnen- als buitensporten geldt dat er 1,5 meten afstand van elkaar gehouden moet worden. Verder zijn wedstrijden niet toegestaan en mag publiek niet aanwezig zijn.

Indien de versoepelingen doorgaan, gelden vanaf 19 mei a.s. de volgende voorwaarden:

Binnensporten: 

Groepslessen toegestaan voor jongeren tot en met 17 jaar

Mensen vanaf 18 jaar mogen nog geen groepslessen volgen.

De kleedkamers van het Centrum zijn gesloten (het toilet is wel toegankelijk).

Het dragen van een mondkapje is verplicht. Dat mag uiteraard af tijdens het sporten.

Voor wat betreft tennis zijn uitsluitend de banen in hal 3 en 4 (baan 7 t/m 12) te gebruiken, aangezien hal 1 en 2 vaccinatielocatie van de GGD is.

Reserveren: 

Wegens beperkte beschikbaarheid van de receptie verzoeken wij u te reserveren via onze site http://nieuwesloot.nl/centrum/reserveren/ of via de Playtomic app.

Terras: 

Ons terras is vanaf 19 mei doordeweeks geopend van 9.00 tot 20.00 uur en in het weekend tot 18.00 uur. Hier gelden de regels van de horeca. De brasserie blijft dicht.

Buitensporten (Tennis en Padel): 

Kinderen en volwassen mensen onder de 27 jaar mochten al eerder in een groep buiten sporten. Zij mogen buiten sporten zonder 1,5 meter afstand te houden.

Wij kijken er naar uit om weer gedeeltelijk open te gaan en jullie weer in het centrum en op het terras te begroeten.

 

 

 

Alle Sponsors Alle Acties