Corona updates

Corona update 22 januari 2021

AVONDKLOK INGESTELD

Door de Tweede Kamer is besloten om met ingang van zaterdag 23 januari en tot en met 9 februari een avondklok in te stellen als maatregel in de bestrijding van het corona virus.

Als gevolg daarvan is het niet meer toegestaan om je tussen 21.00 u en 04.30 u op straat te begeven en binnen te blijven.

Daarmee is een verder aanscherping van de corona maatregelen een feit, die ook z’n weerslag heeft op het sporten.

Dat betekent dat er tot uiterlijk 20.00 uur buiten kan worden getennist en padel gespeeld. Vanaf dat moment wordt de baanverlichting uitgezet en het park gesloten. Daarmee bieden we zowel de spelers al de medewerkers voldoende gelegenheid om tijdig thuis te zijn. Ook diegenen die van buiten Alphen aan den Rijn komen.

We hopen, en dat blijkt een lastig begrip te zijn in deze vreemde tijd, dat we na 9 februari a.s. op z’n minst weer naar de maatregelen kunnen terugkeren zoals die tot 23 januari golden.

Hoe dan ook wensen we jullie waar mogelijk veel tennisplezier.

Update 5 januari 2021

Aanwezigheid Receptie

Vanaf 5 januari 2021 is er vanwege de coronamaatregelen/lockdown geen of een beperkte bezetting van het personeel op het Racketsportcentrum Nieuwe Sloot.

We blijven gewoon telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden. Wij verzoeken je te reserveren via Playtomic (reserverings app). Voor vragen kun je ons bellen op 0172-748494.

Hartelijk dank voor je begrip!

Bereikbaarheid Receptie

maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 23.00 uur
zaterdag en zondag van 09.00 tot 18.00 uur

Voor meer informatie over tennis en padel klik hier.

Corona Update 12 januari 2021

In de persconferentie van vanavond zijn de maatregelen van 14 december 2020 met drie weken verlengd. Dat betekent dat er in ieder geval t/m 9 februari a.s. uitsluitend buiten gesport mag worden en met een maximum van 2 personen per baan.

Helaas is binnen sporten voorlopig niet mogelijk.

Corona Update 14 december 2020

Minister president Rutte heeft een forse aanscherping van de coronamaatregelen bekend gemaakt, waarbij ons land in een harde lockdown gaat, die duurt in ieder geval tot 19 januari 2021.

Dat betekent helaas ook dat ons Racketsportcentrum Nieuwe Sloot vanaf
dinsdag 15 december 2020 is gesloten tot aan 19 januari 2021. In die periode is het dus niet meer mogelijk om in het centrum te sporten.

Buitensporten is wel mogelijk. Let op, dat kan met een maximum van 2 personen per baan.

Padellen is eveneens nog mogelijk met maximaal 2 personen. Hoe padellen in coronatijd ook kan! Bekijk het instructiefilmpje hier!

Reserveren van banen verlopen via de Playtomic app. Daarnaast blijft onze bespanservice beschikbaar.

Voor meer informatie hierover zijn wij telefonisch bereikbaar. Laten we er op vertrouwen dat het ons met elkaar lukt om het coronavirus terug te dringen, zodat we vanaf medio januari a.s. weer veilig en gezond kunnen gaan sporten op Nieuwe Sloot.

Voor overige informatie over de coronamaatregelen klik hier.

 

 

 

 

Alle Sponsors Alle Acties