Vaccinatielocatie GGD

VACCINATIECENTRUM COVID-19

Zoals bekend, is Racketsportcentrum Nieuwe Sloot aangewezen als 1 van de 3 XL-locaties door GGD Hollands Midden voor de  vaccinaties tegen Covid-19.  De goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van het centrum voor de ouderen in onze samenleving is daarbij een belangrijke overweging geweest. De vaccinatiestrategie zoals die op dit moment is bepaald betekent dat de GGD van oud naar jong gaat vaccineren.

De vaccinaties zullen maandag 1 maart 2021 starten op Nieuwe Sloot.

Er worden 12 vaccinatielijnen ingericht waar op het hoogtepunt ca. 3.000 mensen per dag worden gevaccineerd. Hoe lang het vaccinatieproces gaat duren is nog niet bekend.

De GGD gaat gebruik maken van de eerste twee hallen, de banen 1 t/m 6. De hallen zijn  omgebouwd tot vaccinatiepunt.

We zijn trots dat er voor Nieuwe Sloot is gekozen en we daarmee een bijdrage kunnen leveren aan het beëindigen van de coronacrisis. Het vormt een opmaat om weer terug te kunnen keren naar een normaler leven.

Samen met de gemeente en GGD wordt een verkeersplan opgesteld voor de locatie. Een deel van het parkeerterrein – deel achter de hallen – zal uitsluitend toegankelijk zijn voor mensen die gevaccineerd worden.

De buitentennisbanen zullen in ieder geval de komende maanden bereikbaar zijn en blijven via het toegangshek bij baan 14. Je kunt daar je fiets stallen en auto parkeren.

Mocht je vragen hebben laat het ons dan via info@nieuwesloot.nl weten.

Ontwikkelingen en/of nadere berichtgeving zullen we hier op de website communiceren.

Alle Sponsors Alle Acties