Jeugd

LIDMAATSCHAP

Het tennisseizoen loopt van 1 april tot 1 november. In die periode is onze vereniging ook actief. Voor een totaalbedrag van €205,00 (exclusief eenmalige inschrijfkosten a € 12,50) kun je gebruik maken van de faciliteiten. Dat betekent dat je wekelijks les krijgt van een trainer, die je alle techniek bijbrengt. Op de buitenbanen kun je bovendien zo vaak vrij spelen als je maar wilt. Je neemt op je eigen niveau deel aan de jeugdcompetitie van de KNLTB en ook aan alle activiteiten die de jeugdcommissie organiseert, zoals het clubkampioenschap en andere toernooien.

 

JONG GELEERD

Als je lid bent van TV Nieuwe Sloot, krijg je altijd les van een gediplomeerde tennisleraar. Hoe eerder je de techniek goed onder de knie krijgt, hoe leuker het spelletje wordt. Na aanmelding maakt de tennisschool een indeling naar leeftijd en niveau, zodat de les goed aansluit op wat je al kunt en wat je nog wil leren. In het jeugdlidmaatschap zijn lessen opgenomen in groepen van 8, maar het is ook mogelijk om het abonnement te upgraden met privé-lessen of lessen in kleine groepen. Hieraan zijn dan wel meerkosten verbonden. Inschrijven kan hier.

 

Activiteiten

Als jeugdlid neem je op je eigen niveau deel aan de jeugdcompetitie van de KNLTB en ook aan alle activiteiten die de jeugdcommissie organiseert, zoals het clubkampioenschap en andere toernooien. Afgelopen februari hebben de jeugdleden zelfs het ABN-AMBRO toernooi bezocht in Rotterdam om hier hun grootste tennisvoorbeelden aan te moedigen. De totale jaarkalender voor 2018 komt binnenkort online zodat je niks hoeft te missen!