Clubkampioenschappen Jeugd

Clubkampioenschappen Jeugd T.V. Nieuwe Sloot

Lees alles alsjeblieft goed door!!! Je kan inschrijven t/m zondag 29 mei.

Van zaterdag 10 juni tot en met zaterdag 17 juni zijn de Clubkampioenschappen. Dezelfde week zijn er ook de kampioenschappen voor de senioren dus het wordt een gezellige drukte. In de weekenden worden er de gehele dag wedstrijden gespeeld, op schooldagen vanaf 16.00 met uitzondering van woensdag, dan vanaf 13.00. 

Voor de Clubkampioenschappen worden de principes van Tenniskids toegepast. We hebben de volgende categorieën: Rood enkel(gemengd), Oranje enkel(gemengd), Groen enkel en dubbel(gemengd)en Geel enkel en dubbel, t/m 14 jaar, t/m 17 jaar(jongens en meisjes apart). Als je het niet weet dan kan je aan je trainer vragen in welke categorie je je kan/mag inschrijven. De Jeugdcommissie kan beslissen dat je in een andere categorie speelt dan je je hebt opgegeven. Dit kan verschillende redenen hebben. Wij proberen alleen maar een zo goed mogelijk toernooi te organiseren, het is niet persoonlijk.

Als je wilt dubbelen moet je zelf voor een partner zorgen. Hou er rekening mee dat de kans groot is, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, dat categorieën bij de dubbels worden samengevoegd. Je kan je maximaal inschrijven voor 2 onderdelen. Per onderdeel mag je je inschrijven voor 1 leeftijdscategorie.

Rood en Oranje spelen op 2 a 3 dagen al hun wedstrijdjes omdat zij korte partijtjes spelen. Welke dagen dat worden is afhankelijk van de beschikbaarheid van de deelnemers. Geef graag wel een ruime beschikbaarheid op.

De finales worden gespeeld op zaterdag 17 juni, deze worden niet op een andere dag gespeeld. De prijsuitreiking zal rond 14.30 zijn.

Je mag verhinderingen opgeven, bedenk je wel: hoe meer verhinderingen iedereen heeft, hoe moeilijker alle wedstrijden te plannen zijn. Als je teveel verhinderingen hebt, kan het gebeuren dat de wedstrijden niet te plannen zijn en dat je dus niet mee kan doen aan de Clubkampioenschappen. Als je het hele eerste weekend verhinderd bent, kan je je alleen inschrijven voor de enkel. Dubbelpartijen zijn dan niet meer te plannen. Vergeet niet je trainingstijd als verhindering op te geven. Wij proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden. Junioren die op het voortgezet onderwijs zitten, geef goed aan vanaf hoe laat je kan spelen op schooldagen.

Ook al heb je je wedstrijdtijden doorgekregen, hou er rekening mee dat er altijd nog iets kan veranderen totdat het toernooi begint en ook tijdens het toernooi. Maak dus liever geen extra plannen. 

Wanneer neem je contact op met de Jeugdcommissie:

-als je geen bevestiging ontvangt van je inschrijving, die ontvang je normaal gesproken binnen enkele minuten na je inschrijving.

– als je na je inschrijving nog een extra verhindering hebt, laat je dit zo snel mogelijk weten. Wacht niet op de data en tijden van je wedstrijden.

Een extra verhindering van een deelnemer, nadat de wedstrijdtijden zijn doorgegeven, veroorzaakt enorm veel verschuivingen in het wedstrijdprogramma en beïnvloedt de agenda’s van vele deelnemers.

– als je helemaal niet meer mee kan doen, zo snel mogelijk doorgeven.

– als je donderdag 8 juni nog steeds geen bericht op je mail hebt ontvangen over je wedstrijden.

– welke vraag dan ook.

Mail dan naar:jeugd@tvnieuwesloot.dev

Het inschrijven gebeurt via Toernooiplanner:

Klik hier:

http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=432305AA-69A7-4CC7-B80A-D1C7CC8B4908

 

 

Normal
0

21

false
false
false

NL
X-NONE
X-NONE