NIEUWS

Flyer M&M Adoptietoernooi - 7 oktober

 


 

Vrijspelen op de vrijdagavonden 22 en 29 september 2017.

De najaarscompetitie is begonnen en op de vrijdagavond is het gezellig vol op ons park. Veel leden hebben te kennen gegeven op deze avond competitie te willen spelen. De Technische Commissie en het Bestuur proberen een tweetal banen vrij te houden voor vrijspelen. Vanwege de krapte hebben we de beschikking gekregen over enkele binnenbanen. Wanneer u vrijdagavond vrij wilt spelen kunt u met uw KNLTB-pas van Nieuwe Sloot afhangen. Afhangen als gebruikelijk. Singelen: een half uur, dubbelen: drie kwartier.

Charles Lijtsman verzorgt het afhangen en u vindt hem bij de receptie.

Vergeet niet uw binnenschoenen mee te nemen.
22 september
20:00 – 23:00 uur tb 11
20:00 – 21:00 uur tb 9
21:30 – 23:00 uur tb 6

29 september
20:00 – 23:00 uur tb 11
20:00 – 21:30 uur tb 10
21:30 – 23:00 uur tb 6

Het Bestuur.

 


 

TVNS en TEAN international

Vanaf zaterdag 2 september tot en met de finaledag op zondag 10 september kunnen onze leden gratis dit toernooi bezoeken bij TEAN.

U wordt zonder te betalen toegelaten op vertoon van uw TVNS KNLTB-ledenpas. Zonder deze pas of ander geldig toegangsbewijs, geen toegang! 

De leden van TEAN kunnen vanaf vrijdag 1 september tot en met zondag 10 september 2017 tennissen op ons park. Uiteraard door met hun TEAN KNLTB-ledenpas af te hangen.

Voor meer informatie over dit internationale tennistoernooi, KLIK HIER.

Wij wensen onze leden en tennissend Alphen aan den Rijn heel veel kijk- en speelplezier.

Het bestuur.


 

TV Nieuwe Sloot Nieuws                   Juli 2017

 1. Bestuur
 2. BEKO Open TV Nieuwe Sloot en BEKO Open 50+
 3. Rommelpot

Bestuur

De voorjaarscompetitie zit er al weer even op. De clubkampioenen Richard Stroo en Sandra Uytewaal mogen een jaar lang de grote kampioensbeker thuis houden. Ook bij de jeugd werd een week lang sportieve strijd geleverd. Met een heuse tribune tussen de banen 2 en 3 werd genoten van een rolstoelclinic waar Diede de Groot liet zien hoe dit op topniveau gaat. Een bijzondere week waar de Jeugdcommissie en de Clubkampioenschappencommissie zich van hun beste kant lieten zien. Ook de Activiteitencommissie zat in de organisatie om met een gezamenlijke feestavond te benadrukken dat TVNS al weer 35 jaar tennis in Alphen aan den Rijn biedt. Een super gezellige week was dit.

 

Inmiddels heeft de Technische Commissie de nodige wisselingen ondergaan. Twee leden uit deze commissie stopten dit seizoen en de juist aangestelde voorzitter gaf aan dat hij te snel de keuze had gemaakt om in de TC te stappen. Gelukkig gaat het werk binnen deze commissie door omdat anderen bereid werden gevonden het stokje over te nemen.

Naast de dagelijkse TC zaken wordt een beleidsplan voor de komende jaren geschreven dat dit jaar klaar zal zijn om uitgevoerd te gaan worden. De TC kan best nog wat handen gebruiken. Heeft u interesse stap dan eens op Mark Oppelaar af of spreek iemand van het bestuur aan.

BEKO OPEN TOERNOOI en TEAN OPEN

Het BEKO Open toernooi in de avond en de 50-plussers die overdag terecht kunnen. Dit vindt plaats van 29 juli t/m 6 augustus. Heeft u zich nog niet opgegeven dan kan dat door te klikken op BEKO 50-plus of op BEKO OPEN.

Gedurende deze periode bent u bij TEAN welkom om daar een balletje te slaan. U kunt met uw TVNS-pasje gewoon elektronisch afhangen bij TEAN.

Van 8 tot en met 15 juli vindt het Open TEAN-toernooi plaats. Gedurende die week beiden wij de TEAN-leden de mogelijkheid om op ons park te komen tennissen.

 

Rommelpot

De rommelpot is ons vaste onderdeel dat goed bezocht wordt door onze leden. Ga gerust eens meedoen of een kijkje nemen. Het overzicht met dagen en tijden is als volgt:

Maandag, van 13:00 tot 15:00 uur

Woensdag, van 11:00 tot 13:00 uur

Donderdag, van 19:00 tot 23:00 uur

Vrijdag, van 09:00 tot 12:00 uur

Het Bestuur.

 

 

 

 

Maart 2017

Uw ledenpas ligt klaar bij de receptie. Controleer uw email adres en vul svp een vragenformulier voor uw vereniging in. 

Buitenbanen open vanaf maandag 27 maart 2017.

Uit de Algemene Leden Vergadering

Het bestuur van de Stichting Alphense Tennisparken (SAT) heeft besloten het aantal banen voor de tennis vereniging Nieuwe Sloot met ingang van het nieuwe seizoen terug te brengen van 11 naar 9. Het teruggelopen aantal leden (naar nu ongeveer 700) is daarvan de voornaamste reden. De overige vijf banen zullen onder andere worden ingezet voor een nieuw soort abonnement dat door het Tenniscentrum zal worden aangeboden. Dit is inmiddels bekend onder de naam “Zomerkoning”. Informatie hierover vindt u door HIER te klikken. Onze leden kunnen hun lidmaatschap uitbreiden met een vast bedrag van 13,60 per maand, 7 maanden lang. U kunt dan gebruik maken van de (vijf) commerciële buitenbanen, de Padelbaan, de binnen tennisbanen, badminton en tafeltennis (mei t/m augustus), de squashbanen, en deelnemen aan yoga.

Wanneer de 5 banen niet in gebruik zijn kunnen wij deze banen afhangen via de receptie van Nieuwe Sloot.

Lees het concept jaarverslag 2016 er nog eens op na door HIER te klikken.

 

KNLTB Clubapp

Dit jaar kunt u gebruik maken van de KNLTB Clubapp. Dit is een app die u zelf kunt downloaden en installeren op uw mobiele telefoon.

Wat kunt u hiermee?

Een tennisbaan electronisch reserveren. Maximaal 2 per week met de leden waarmee u gaat tennissen. Minimaal 10 minuten van tevoren moet u en uw medespeler(s) het afhangen bevestigen met uw KNLTB kaart bij het afhangsysteem op het Centrum.

Clubnieuws en clubagenda(evenementen) worden hiermee aangekondigd.

U kunt een clublid (tennismaatje) zoeken en uitnodigen om met u een balletje te slaan en af te spreken.

De Clubapp staat direct in verbinding met de leden van onze vereniging die geregistreerd zijn bij de KNLTB.

Van cruciaal belang is dat uw mailadres dat in het bestand van de KNLTB staat hetzelfde is dat bij u in gebruik is. Geef uw huidige mailadres door bij het afhalen van uw tennispas.

Als vereniging beschikken we over de banen 1 t/m 8 en 14.

De instructies voor de Clubapp komen via een uitnodiging die u snel zal worden toegestuurd.

U kunt de informatie ook zelf eerst bekijken door de HANDLEIDING te raadplegen.

 

Openingstoernooi.

Jeugd: zaterdag 1 april, van 10:00 tot 12:30 uur.

Senioren: zaterdag 1 april, van 13:00 tot 17:00 uur .

Alle andere evenementen kunt u vinden in onze KALENDER.

 

Rommelpot

Ook dit jaar gaat de succesvolle rommelpot ook van start. Nieuwe leden worden speciaal uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

Het overzicht met dagen en tijden is als volgt:

Maandag, van 13:00 tot 15:00 uur, 8 banen beschikbaar

Woensdag, van 11:00 tot 13:00 uur, 8 banen beschikbaar

Donderdag, van 19:00 tot 23:00 uur, 6 banen beschikbaar

Vrijdag, van 09:00 tot 12:00 uur, 6 banen beschikbaar

Begeleiding van de rommelpot:

Maandag en woensdag door Martien de Graaf en Jacques Visser

Donderdag door Ida Overgaag, Jep van Hartingsveldt en Suzan Joosten

Vrijdag door Wil Korompis en Charles Lijtsman

 

Heel veel tennisplezier de komende tijd.

Het bestuur

 

 

 

 

Teamkleding via onze sponsor Intersport Twinsport

Over enkele weken begint het nieuwe tennisseizoen weer en kunnen we weer het rode gravel op. Daarbij begint in de 2de week van april ook de competitie en wat is er nu leuker dan met het hele team dezelfde tenniskleding te hebben. Daarom heeft onze sponsor Intersport Twinsport een hele mooie actie voor competitieteams; 20% korting bij een minimale afname van 8 stuks Nike of Adidas-kleding en maar lieftst 40% korting voor Sjeng Sports. Met een competitieteam van 4 personen is dit al goed haalbaar met iedereen een shirt en short/ rokje. Laat deze actie dus niet zomaar voorbij gaan!! Zie onderstaande link voor de details.

Teamkleding_tennis_2017

Tennisteams_klein


 

In de Algemene ledenvergadering van 21 januari 2017 is de nieuwe contributie

voor 2017 vastgesteld op:

Senioren                                     van      € 160,–             naar €  165,–
Senioren vanaf 65 jaar                 van      € 136,–             naar €  141,–
Jeugd (tot 18 jaar)  *                    van      €   94,–             naar €    99,–

*    De definitie die de KNLTB hanteert m.b.t. een senior en junior:

 • Junioren: degenen, die vóór de eerste januari van het desbetreffende bondsjaar de zeventienjarige leeftijd niet hebben bereikt.
 • Senioren: degenen, die vóór de eerste januari van het desbetreffende bondsjaar de zeventienjarige leeftijd hebben bereikt.


HUISHOUDELIJK REGLEMENT tennisvereniging Nieuwe Sloot

De Algemene Ledenvergadering heeft in januari 2017 besloten tot aanpassing van het Huishoudelijk Reglement. Dat was noodzakelijk om aan te blijven sluiten bij de nieuwe statuten en de zaak wat meer te actualiseren. Klik hier voor de nieuwe versie.


Concept verslag Algemene Ledenvergadering 2016
klik hier voor het opvragen van het conceptverslag van de Algemenen Ledenvergadering 2016.

 

 

——————————————————————————————————
2016

Subsidie rolstoeltennis.

Vandaag is tijdens een bijeenkomst op het stadhuis bekend geworden dat onze vereniging een flinke subsidie krijgt om het rolstoeltennis binnen onze vereniging verder uit te bouwen. Voor de komende twee jaar ontvangen we daarvoor van het ministerie van VWS een bijdrage van € 95.000,–.

We zullen het bedrag gaan gebruiken om de trainingsfaciliteiten te verbeteren, meerdere (leen)rolstoelen te kopen, een redelijke bergruimte voor die rolstoelen te realiseren enzovoort.

Ook vier andere verenigingen uit Alphen aan den Rijn hebben een subsidie gekregen voor een groot aantal initiatieven op het gebied van het meer bewegen van, met name de jeugd en het laagdrempeliger maken van het aansluiten bij een sportvereniging.

Wij zijn blij met deze financiële bijdrage.

———————————————————————————————————

NIEUWSBRIEF TV NIEUWE SLOOT                         JULI 2016

OP ELKAARS PARK TENNISSEN EN KIJKEN

Het open toernooi bij TEAN vindt plaats van 9 juli t/m 17 juli 2016.

Dat betekent dat de leden van TEAN deze week hartelijk welkom zijn om op onze banen af te hangen en wij kunnen bij TEAN tennissen van 31 juli t/m 7 augustus.

Dit jaar hebben we in goed overleg met vertegenwoordigers van Tean Internationaal en het Bestuur van TEAN afgesproken dat de leden van TEAN vanaf vrijdag 2 september t/m zondag 11 september 2016 op ons park kunnen afhangen. Daartegenover staat dat alle leden van TVNS op vertoon van hun TVNS KNLTB-ledenpas gedurende genoemde periode vrije toegang hebben om dit Challenger toernooi te bekijken.

De tijd van “OPEN” toernooien is weer aangebroken.

Heeft u zich al ingeschreven voor ons T.V. Nieuwe Sloot BEKO Technologies Open van 1 augustus t/m 7 augustus 2016? Klik op het logo van onze hoofdsponsor om in te schrijven.

BEKO-Technologies-Ltd

Ook organiseren we overdag weer de 50+ editie. Wilt u zich hiervoor inschrijven, klik dan HIER.

Wij wensen u allen een bijzonder mooie zomer toe met heel veel tennisplezier.

Het bestuur.


 

 


NIEUWSBRIEF TV NIEUWE SLOOT                            MEI 2016

 1. Bestuur
 2. Trainer
 3. Rommelpot
 4. Clubkampioenschappen
 5. Nationaal Tenniskids Feest
 6. BEKO Open TV Nieuwe Sloot
 7. Padel

Bestuur

Als bestuur zijn we de afgelopen winter druk bezig geweest met de werving van een nieuwe hoofdtrainer voor onze vereniging. Na 12 jaar samenwerking met tennisschool Touch vonden wij dat het tijd werd voor verandering op dit gebied. De keuze voor de nieuwe trainer werd in goed overleg gemaakt waarbij de Jeugd- en Technische Commissie nauw betrokken waren.

Tussendoor zijn de statuten van onze vereniging door de notaris aangepast conform de afspraken uit de laatstgehouden Ledenvergadering en de aansluitende extra of buitengewone ledenvergadering.

Wij hebben ons tot doel gesteld om de komende tijd via verschillende acties het aantal leden te laten groeien. Het ledental staat vanaf 1 april 2016 op 700 en het moet toch mogelijk zijn, op zo’n prachtig park waar wij gebruik van maken, om dit te laten groeien naar 1000 leden. Wij gaan ons daarvoor inzetten. U hoort nog van ons!

Een eerste aanzet is het invitatietoernooi op 15 mei dat door de activiteiten-commissie wordt georganiseerd. We nodigen jeugd en senioren uit om met een niet TVNS-lid te komen tennissen op deze dag. Vraag uw partner, buurman/buurvrouw, vriend of kennis om mee te doen!

De leden van de jeugdcommissie hebben aangegeven te stoppen met hun werkzaamheden. Wij bedanken Iris van Willigen, Marjolein van der Horst, Bart Arkestein en Kamil Egirgen voor hun jarenlange inzet. Als bestuur gaan we nu proberen om in zeer nauwe samenwerking met onze trainer de activiteiten voor de jeugd een nieuwe impuls te geven. We zullen seniorleden of ouders van jeugdleden benaderen met de vraag of zij kunnen helpen met de organisatie van een onderdeel. U kunt zich natuurlijk ook spontaan aanmelden!

Kidstennis is opgepakt en wordt begeleid door Roy Dijkstra, Bert van de Brink en Alexander Ottburg. Sandra Uijtewaal regelt de jeugdcompetitie (geen kidstennis) vanuit de Technische Commissie.

De competitie is al weer in volle gang. Met de meivakantie als onderbreking duurt de competitie tot medio juni. Kom eens kijken in het weekend of overdag of op een avond. Misschien iets voor u om in te schrijven voor de najaarscompetitie die in september zal starten.

Om nieuwe leden kennis te laten maken met onze vereniging hebben we een aantal seniorleden bereid gevonden om ze te begeleiden. In de nabije toekomst krijgt onze vereniging een verenigingsApp. Hiervoor is een smartphone noodzakelijk. Hiermee bevorderen we de communicatie tussen leden onderling. Uiteraard alleen als men hier van gebruik wil maken. Deze App is in navolging van de hockeybond. De leden van de meeste hockeyverenigingen in Nederland gebruiken dit al enkele jaren en het is daar een groot succes. Vanaf medio juni komt deze App voor onze vereniging ter beschikking. Het bestuur houdt u hiervan op de hoogte.

De ballenvangers die ter afscheiding tussen de tennisbanen stonden zijn weggehaald. Deze maatregel is genomen in verband met het risico op blessures etc. en op aanbeveling van de KNLTB.

Het bestuur is voornemens om met een aantal vrijwilligers het park een opknapbeurt te geven. Vele handen maken licht werk, dus meldt u aan bij Hans Kluft of Jack Ramakers of via de mail: bestuur@tvnieuwesloot.dev .

De Dutch Tennis Acadamy(DTA) geeft haar trainingen op Nieuwe Sloot. Deze dagelijkse en intensieve trainingen aan jeugdspelers vinden plaats op de banen 11, 12 en 13. Bij gebrek aan banen hebben zij de mogelijkheid om ook in de rustige uren de banen, welke zijn toegewezen in overleg met het bestuur van de vereniging, af te hangen om daar training te geven. Afgesproken is dat de DTA tennissers het volgend seizoen lid worden van onze vereniging en dat de tennisvereniging de beschikking krijgt over alle buitenbanen van het park. Deze zomer bespreekt het bestuur met het Centrum Nieuwe Sloot de mogelijkheden voor een jaarlidmaatschap op alle buitenbanen.

Trainer 

Sven Boele is per 1 april 2016 onze nieuwe hoofdtrainer. Het is ons opgevallen dat hij zeer verfrissend en super enthousiast zijn werk heeft opgepakt en wij zijn van mening dat we met hem een verantwoorde keuze hebben gemaakt voor onze club. Voor de komende maanden zijn er genoeg plannen om meer tennissers op ons park te enthousiasmeren voor een training of een clinic van hem. Heeft u een vraag over trainingen, Sven is dagelijks op ons park of u kunt hem via de mail benaderen. Wij verwijzen u graag naar zijn website.

Sven is hoofdverantwoordelijk voor alle trainingen van onze club en hij doet dit in samenwerking met de Dutch Tennis Academy (DTA). Een prima combinatie vinden wij.

Rommelpot

De rommelpot is ook van start gegaan. Nieuwe leden worden speciaal uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Het overzicht met dagen en tijden is als volgt:

Maandag, van 13:00 tot 15:00 uur, 8 banen beschikbaar

Woensdag, van 11:00 tot 13:00 uur, 8 banen beschikbaar

Donderdag, van 19:00 tot 23:00 uur, 6 banen beschikbaar

Vrijdag, van 09:00 tot 12:00 uur, 8 banen beschikbaar

Begeleiding van de rommelpot:

Maandag en woensdag door Martien de Graaf en Jacques Visser

Donderdag door Ida Overgaag, Jep van Hartingsveldt en Suzan Joosten

Vrijdag door Wil Korompis en Charles Lijtsman

Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen voor jeugd en senioren worden in juni gehouden:

Jeugd van zaterdag 11 juni tot en met zaterdag 18 juni

Senioren van zaterdag 11 juni tot en met zondag 19 juni.

Geef je op!

Nationaal Tenniskids Feest.

De KNLTB heeft ons benaderd met de vraag of er mede op ons park een nationaal tenniskids feest kan plaatsvinden. Het bestuur heeft hier volmondig “ja” tegen gezegd.

Dit spektakel vindt plaats op zondag 3 juli op ons park en de verwachting is dat hieraan zo’n 900 kinderen mee kunnen doen. Niet alleen tennis maar ook het optreden van artiesten en andere activiteiten. Alle kinderen van onze vereniging die vallen in de categorie rood, oranje en groen van het kidstennis kunnen zich opgeven. Voor ons gelden geen restricties van minimaal 3 keer te hebben gespeeld in de Worldtour Kidstennis. Geef je dus op via de website van KIDSTENNIS.

BEKO Open TV Nieuwe Sloot

Dit toernooi wordt begin augustus gehouden.

Het 50+ toernooi wordt overdag gespeeld van maandag 1 augustus tot en met vrijdag 5 augustus met een lunch op de finaledag.

Het Open-toernooi wordt gespeeld van zaterdag 30 juli tot en met zondag 7 augustus.

Het belooft weer een week volop tennisplezier te worden.

Vergeet u niet in te schrijven voor dit in de wijde omgeving bekend staand toernooi.

Padel

Ons park heeft de primeur om de eerste padel-baan in Alphen aan den Rijn te openen. Deze racketsport belooft in korte tijd populair te worden in Nederland. Vanaf vrijdag 6 mei kunt u deze baan reserveren.

De plaatsing van de Padel-baan is een pilot van 12 maanden. Daarna zal worden bekeken of Nieuwe Sloot hiermee doorgaat en een eventuele uitbreiding nodig blijkt. Meer informatie vindt u hier.

In goed overleg met het bestuur van de tennisvereniging is besloten om hiervoor de minibanen ter beschikking te stellen. Er wordt een Tri-tennismuurtje neergezet bij de bestaande tennismuur.

Het Bestuur.


 

 

Nieuwe trainer voor TV Nieuwe Sloot

De afgelopen periode heeft het bestuur samen met de TC/JC  een keuze kunnen maken voor een hoofdtrainer voor onze vereniging.

Zijn naam is Sven Boele en hij is woonachtig in den Haag.

Sven Boele

Sven is met zijn 21 jaar een jonge trainer die het aandurft om bij onze vereniging aan de slag te gaan.

Of zoals hij zelf zegt: “tennis is mijn passie! Het beste uit spelers halen is mijn missie en mijn ambitie is altijd net een ‘slag’ verder te gaan dan mogelijk lijkt. Lesgeven en het verbeteren van het spel van jong en oud geven mij iedere dag energie.”

Sven zal met ingang van het buitenseizoen 2016 de hoofdtrainer zijn. Zijn eerste uitdaging is om de trainingen voor het nieuwe seizoen in te gaan delen. Daarbij zal hij worden ondersteund door de TC/JC daar waar het de jeugd betreft en uiteraard zal ieder lid van onze vereniging de mogelijkheid krijgen om zich op te geven voor tennisles/training.

Sven zal zich snel verder bekend maken en ook de senioren de gelegenheid geven om via een inschrijfformulier training of les aan te vragen.

Bestuur en Commissies wensen hem succes toe en hebben alle vertrouwen in zijn aanpak en enthousiasme om er samen iets moois van te maken.

Het bestuur.


 

Nieuwsbrief januari 2016

Op 12 december 2015 vond de Algemene Vergadering(ALV) plaats en konden we de contributies vaststellen voor het nieuwe tennisseizoen 2016. Tijdens de ALV heb ik aangegeven dat de contributies onder druk staan en dat we daar als bestuur dit jaar over zullen praten met het bestuur van de SAT.

Als bestuur hebben we gemerkt dat het tennisseizoen steeds langer duurt. De najaarscompetitie heeft hier mede aan bijgedragen. Voor onze vereniging hebben we daarom besloten om de statuten aan te gaan passen met een boekjaar dat gelijk is aan het kalenderjaar. Dat geeft onze penningmeester ook wat meer lucht om de financiële overzichten af te ronden. Dit betekent dat de eerstvolgende ALV in de maand januari 2017 zal plaatsvinden. Op 16 december 2015 vond de extra Ledenvergadering plaats om dit voorstel te formaliseren. Zodra de statuten bij de notaris gepasseerd zijn zal onze secretaris deze publiceren.

In december 2015 is besloten om met een nieuwe trainer/tennisschool te starten bij onze vereniging met ingang van het nieuwe buitenseizoen 2016. Aan de samenwerking met tennisschool Touch komt na 13 jaar een einde. Vanaf het begin was tennisschool Touch -door Corjon Mantouw en Gertjan Egberink opgericht- actief op onze vereniging. Bestuur en commissies vonden dat het tijd werd om met een andere trainer in zee te gaan. Wij danken tennisschool Touch voor de samenwerking en wensen hen succes met hun tennisactiviteiten.

Op dit moment zijn we (bestuur en commissies) druk bezig met de selectie van een nieuwe hoofdtrainer of tennisschool. Wij streven er naar om dit proces aankomend weekend, 6 februari 2016, af te ronden en u onze nieuwe trainer voor te stellen.

Hierna zorgen we er voor dat senioren en jeugd zich zo snel mogelijk kunnen opgeven voor de tennislessen van het seizoen 2016.

Mocht u op dit moment al kenbaar willen maken dat u interesse hebt om deel te nemen aan de zomertraining dan kun u het bestuur een email sturen met uw wensen. De nieuwe trainer zal u dan zsm benaderen. Richt uw email aan: bestuur@tvnieuwesloot.dev

Wij zullen er voor zorgen dat uw mail goed terecht komt.

Ik hoop u komend weekend meer informatie te geven.

Namens het bestuur,

Jaap Snaterse (vz)

In de Algemene ledenvergadering van 12 december 2015 is de nieuwe contributie

voor 2016 vastgesteld op:

Senioren                                     van      € 158,–             naar €  160,–
Senioren vanaf 65 jaar                  van      € 134,–             naar €  136,–
Jeugd (tot 18 jaar)                        van      €   93,–             naar €    94,–

STATUTEN tennisvereniging Nieuwe Sloot
De Algemene Ledenvergadering heeft in december 2015 besloten tot aanpassing van de Statuten. Klik hier voor deze nieuwe versie.

Concept verslag Algemene Ledenvergadering 2015
klik hier voor het opvragen van het conceptverslag van de Algemenen Ledenvergadering 2015