Over TVNS

Sinds 1982

TV Nieuwe Sloot is een actieve tennisvereniging in Alphen aan den Rijn met Tenniscentrum Nieuwe Sloot als thuisbasis. Gedurende het hele jaar hebben wij hier 9 buitenbanen tot onze beschikking. Daarnaast organiseren wij veel activiteiten, zowel recreatief als competitief, waaraan u als lid in de meeste gevallen gratis kunt deelnemen. In sommige gevallen vragen wij een kleine bijdrage.

Gebruik banen

Het gebruik van de buitenbanen door leden van de tennisvereniging moet geregeld worden via het elektronisch ‘afhangsysteem’. Met behulp van de KNLTB ledenpas kunnen banen ‘gereserveerd’ worden. Wordt er met twee personen op een baan gespeeld dan kan voor een half uur ‘afgehangen’ worden.  Wordt er met drie of meerdere spelers gespeeld dan kan voor maximaal drie kwartier de baan gereserveerd worden.

Via de KNLTB Club App kan er vanaf dit jaar ook afgehangen worden. Je kunt vooraf al een baan afhangen wil je verzekerd zijn van een plekje. Let wel op, je moet dit nog bevestigen via het afhangbord, dus zorg dat je dit minimaal 5 minuten van te voren hebt gedaan, anders vervalt je reservering.

OPENINGSTIJDEN

De buitenbanen zijn iedere dag geopende vanaf 8.45 uur. Sluitingstijd op werkdagen is 23.00 uur, op zaterdag om 20.00 uur en zondag om 21.00 uur.