TV Nieuwe Sloot 50+ Open toernooi 2017

Het T.V. Nieuwe Sloot BEKO Technologies 50+ 2017 Toernooi

zal plaats vinden in week 31 van 31 juli (maandag)  t/m  4 augustus (vrijdag)

Men kan inschrijven in de volgende onderdelen:

5 HD, DD, GD

6 HD, DD, GD

7 HD, DD, GD

8 HD, DD, GD

Er wordt overdag gespeeld in poules, waarbij het onze intentie is om alle deelnemers minimaal 3 wedstrijden te laten spelen. Mede hierdoor kan er voor maximaal 1 onderdeel ingeschreven worden. Halve finales worden vrijdagochtend en finales vrijdagmiddag gespeeld met daartussen een heerlijke en altijd gezellige lunch, aangeboden aan de deelnemers door onze sponsoren. Introducé’s kunnen hier tegen betaling van 8 Euro ook aan meedoen. Er is op vrijdag ook aandacht voor de loterij en natuurlijk ’s middags de prijsuitreiking. Als het aanhoudend regent, kunnen de wedstrijden binnen gespeeld worden, maar we hopen natuurlijk op mooi weer (wel voor de zekerheid binnenschoenen meenemen). Inschrijven en betalen bij voorkeur online via toernooi.nl  De termijn sluit 26 juli om middernacht. De inschrijfkosten zijn 11.50 Euro per speler (inclusief de lunch op vrijdag). Verhinderingen graag afgestemd per team doorgeven en houd hierbij rekening met voldoende speeldagen, vanwege het aantal partijen. Op vrijdag kunnen geen verhinderingen geaccepteerd worden vanwege de halve en hele finales.  Bij vragen graag eerst het toernooireglement dat op de toernooi.nl site staat raadplegen, want dat is bindend.

Voor wie het online inschrijven een te grote hindernis is, is het mogelijk per e-mail in te schrijven 50plusopen@tvnieuwesloot.dev

Wel alle velden invullen anders kunnen we het niet verwerken en krijg je het terug wat voor ons veel extra werk is!

Naam

Voornaam
Geboortedatum

Bondsnummer
Volledig adres
Naam vereniging
Speelsterkte dubbel
Mobiele telefoon
Vaste telefoon

Onderdeel HD, DD, GD inspeelsterkte 5, 6, 7, 8

Naam en voornaam partner

Verhinderingdagdeel van ma t/m do

Voor diegenen die echt geen van deze elektronische middelen kunnen gebruiken komen er 4 weken voor aanvang van het toernooi enkele papieren inschrijfformulieren beschikbaar bij de balie van Nieuwe Sloot. Het is wel veel meer werk voor ons en het geeft gemakkelijker misverstanden, dus graag alleen als het echt niet anders (elektronisch) kan.

We hopen op een grote opkomst van spelers en fans en gaan er weer met z’n allen een feestje van maken.

De 50+ toernooiorganisatie:

Paul Versteeg (toernooileider)

Mick van Egmond

Elise Karsten

Jan van der Ben

Cees Rommers

Joop de Vries