Senioren

 

LIDMAATSCHAP

Het tennisseizoen loopt van 1 april tot 1 november. In die periode is onze vereniging ook actief. Voor een bedrag van €167,00 (exclusief eenmalige inschrijfkosten a € 12,50) kun je gebruik maken van de faciliteiten. Dat betekent dat je op de buitenbanen zo vaak vrij kunt spelen als je maar wilt. Je les kunt nemen om je tennisvaardigheden te verbeteren. Daarnaast biedt de vereniging je alle gelegenheid op je eigen niveau deel te nemen aan de competitie van de KNLTB en ook aan alle activiteiten die het hele seizoen door worden georganiseerd door vrijwilligers van de vereniging.

lesaanbod

Voor volwassenen valt er op een spelende wijze veel te leren. De funfactor is erg belangrijk, maar uiteindelijk gaat het allemaal om een serieuze tactische benadering. U wilt natuurlijk echt wat leren! Wilt u iets specifieks leren, geef dit dan tijdens de les aan. Inschrijven kan hier.

activiteiten

Gedurende het hele jaar kunt u deelnemen aan de activiteiten op de buitenbanen van Nieuwe Sloot. Naast het spelen van competitie, worden er verschillende dagtoernooien, de clubkampioenschappen en het open toernooi georganiseerd. Een overzicht van de activiteiten vind je terug in de activiteitenkalender. Daarnaast zijn er verschillende momenten in de week waarop de zogenaamde rommelpot plaatsvind. Hierbij kun je je individueel melden op de club, wordt je ter plekke ingedeeld en tussendoor wordt er doorgedraaid.

  • Maandag, van 13:00 tot 15:00 uur
  • Woensdag, van 11:00 tot 13:00 uur
  • Donderdag, van 19:00 tot 23:00 uur
  • Vrijdag, van 09:00 tot 12:00 uur