Padel

LEDENSTOP PADEL!!!

Vanwege het hoge aantal leden en het feit dat wij maar 1 padelbaan hebben, geldt helaas tot nader order een ledenstop. We verkopen dus (tijdelijk) geen lidmaatschap padel.

Hoe padellen in coronatijd ook kan! Bekijk het instructiefilmpje hier!

 

Padel verovert nu ook Nederland! In Spanje is Padel inmiddels tennis als meest populaire racketsport voorbijgestreefd. En ook in Nederland zal het aantal spelers en banen de komende jaren explosief toenemen. Sinds mei 2016 kan je deze fantastische racketsport ook in Alphen aan den Rijn spelen.

Padel is Fun! Het verenigt het beste van twee werelden van squash en tennis! Padel is voor mensen van alle leeftijden en spelniveaus en wordt altijd als dubbel gespeeld. Ervaring met racketsportenis geen vereiste, want je leert het spelletje snel spelen en na een paar keer spelen zal je al vele lange rally’s hebben. Tactiek is bij deze sport belangrijker dan kracht,  want de bal blijft meestal binnen het bereik van jou en je medespeler; de baan van 10 bij 20 meter is immers omgeven met glaswand en hekwerk.padel3

Padel is een sociale beleving! Kom dus sfeer proeven en huur een baan. Bel of app je vrienden en kom met z’n vieren spelen, maar als koppel of individueel aanmelden voor een ‘Me Apunto-reservering kan ook. Padel wordt gespeeld in alle mogelijke samenstellingen; ervaren en onervaren, oud en jong en dames en heren door elkaar. Me Apunto, jij ook?

Bij de receptie van Nieuwe Sloot zijn alle materialen aanwezig om het spelletje te kunnen spelen. Padel wordt gespeeld met speciale Padel-ballen en ook het racket is anders dan het squash- en tennisracket. Alle materialen zijn te huur bij de receptie van Nieuwe Sloot en op het moment dat Padel je gegrepen heeft, kan je ook voor je eigen racket en ballen bij ons terecht.

NB: Wij hebben 1 padelbaan en willen iedereen de mogelijkheid geven om te kunnen spelen. Daarom kun je de baan 1 keer per dag voor 1,5 uur reserveren. 

Klik HIER voor een informatief filmpje over deze sport.

Klik HIER voor de spelregels.

 

Alle Sponsors Alle Acties