10 redenen voor Padel

Oh, er zijn zoveel redenen om Padel te spelen. We geven je onze top 10:

  1. Padel kan je op steeds meer plaatsen spelen in Nederland en nu ook in Alphen aan den Rijn! Geen lidmaatschap, gewoon ‘pay and play’!
  2. Padel is voor iedereen, jong en oud, want het is erg makkelijk om te leren. Je speelt gelijk een leuk partijtje met elkaar. Ook zonder tennis- of squashervaring.
  3. Padel houdt je fit, traint je reactievermogen en zorgt voor een goede oog-hand coördinatie. Het is dus een erg complete sport.padel2
  4. Comfortabele sportkleding en een goed humeur; dat is het enige wat je mee moet nemen, want rackets en ballen hebben we bij de receptie..
  5. In vergelijk met andere sporten verbeteren Padelspelers hun spel misschien wel het snelste. Tegen het niveau van je derde partijtje is ‘je eigen ikke’ van de eerste keer volstrekt kansloos. Stel je voor als je ook nog eens les gaat nemen…
  6. Padel is DE sociale sport bij uitstek; het wordt altijd gespeeld door vier spelers (M/V) en er is veel interactie en lol, want je ralley’s kennen veel ‘Wow-momenten’.
  7. Padel ¡Me Apunto! Bij Nieuwe Sloot kan je reserveren voor jullie vieren; individueel of als koppel inschrijven voor een ¡Me Apunto! reservering kan ook! Padel vrienden maak je heel snel en eenvoudig!
  8. Padel speel je al 1,5 uur voor € 6,50 per persoon; voor de prijs hoef je het niet te laten, toch?
  9. Padel haalt je even uit je dagelijkse routine en helpt je te relaxen. Zelfs als je een andere sport als eerste sport beoefent, draagt de afwisseling van Padel bij aan je ontwikkeling.
  10. Padel is gewoon FUN! Het is een fantastische manier om lol te hebben met familie en vrienden. Dat is toch de beste reden, nietwaar?

Padel? ¡Me Apunto!

 

Alle Sponsors Alle Acties