Competitie info

Beste competitiespelers Padel Alphen,

Vanmorgen hebben jullie van ons een bericht ontvangen over de indeling. Uit de reacties blijkt dat we bij meerdere spelers een inschattingsfout hebben gemaakt ten aanzien van de speeldag. Er wordt sportief gereageerd en we gaan er een leuk padel najaar van maken. Jij bent ingedeeld in één van de volgende teams:

Padel Alphen Zo III

Padel Alphen Za 1

Padel Alphen Za 2

Met Padel Alphen Za 2 loopt alles op rolletjes. Met de spelers van de twee eerstgenoemde teams houden we even contact de komende dagen. Ons eerste doel is een opstelling voor beide teams voor komend weekend. Laat mij ajb per app weten of jij zaterdag om 10:00 uur een thuiswedstrijd zou kunnen spelen!

Competitie info-avond

Stuur naar de telefoon van Nieuwe Sloot een groen vinkje per Whats’app als je aanwezig wil en kan zijn op de competitie info-avond van komende vrijdag 15 september van 19:00 tot 21:00 uur. We delen je in één van de drie groepen in, die 40 minuten gaan trainen. De overige tijd besteden we aandacht aan:

  • De opstellingen van de overige speeldagen
  • Een competitiedag; hoe werkt dat?
  • Moet ik een racket kopen?
  • Trainingsaanbod
  • Laddercompetitie

Wat verwacht ik van jullie? Dat jij je hebt aangemeld voor de Padelcompetitie najaar 2017. Verder verwacht ik dat je een account hebt aangemaakt op SETTEO. Wacht nog even met betalen van de € 10,- tot je weet dat je gaat spelen op een speeldag. Tot slot verwacht ik van iedereen dat ze het goedkope abonnement afsluiten voor dit weekend, want dan kan je vrij spelen, lessen, competitie spelen en deelnemen aan de ladder.

Ik zie reacties op dit bericht graag verschijnen via 06-27 44 39 72

Groeten van Dave

Alle Sponsors Alle Acties