Najaarscompetitie 2021

Opzet competitie
Padel Alphen kan met maximaal 10 teams deelnemen. Er is keuze uit drie speeldagen; vrijdag (2 teams), zaterdag (4 teams) en zondag (4 teams). Onderstaande data kan je ook terugvinden op https://www.centrecourt.nl/media/x4vcsr0m/speeldata-knltb-padelcompetitie-2021.pdf

Er zijn 5 klasses; de allerbeste teams spelen in de Topklasse en daarachter vormt een aantal teams de Hoofdklasse. Grote kans dat we jouw team indelen onder de 1e klasse (wedstrijdspelers), 2e klasse (gevorderden) of de 3e klasse (beginners).

Samenstelling team
Een team moet minimaal uit 4 spelers bestaan (heren, dames en ook jeugd kunnen gezamenlijk competitie spelen). In verband met verhinderingen en eventuele blessures is het aan te bevelen dat een team uit minimaal 6 spelers bestaat.

Speeldata
De najaarscompetitie vindt plaats van september tot november. Bekijk hier de data:

vrijdag zaterdag zondag
17 september 18 september 19 september
24 september 25 september 26 september
1 oktober 2 oktober 3 oktober
8 oktober 9 oktober 10 oktober
15 oktober 16 oktober 17 oktober
22 oktober 23 oktober 24 oktober
29 oktober 30 oktober 31 oktober

Inhaaldagen: 5 t/m 7 november, 12 t/m 14 november en 19 t/m 21 november.

Kosten

De kosten voor de KNLTB spelerslicentie bedragen voor het gehele jaar € 18,- per persoon. De incasso voor je abonnement over de maand oktober wordt met deze bijdrage vermeerderd. De kosten voor het gehele team bedragen € 85,- per team en worden eenmalig bij de captain in rekening gebracht bij zijn/haar maandelijkse incasso. Eventuele verrekeningen regelen jullie (met een Tikkie) binnen je team. Bij elke thuiswedstrijd staan de benodigde blikken ballen voor de competitie klaar.

Voorwaarden per speler

Voor deelname aan de competitie moeten spelers zich tot en met november 2021 minimaal drie maanden conformeren aan het huidige padelabonnement a € 15,- per maand. Voor opzegging per 1 december 2021 volstaat een bericht aan ledenadministratie@nieuwesloot.nl. Dit abonnement geeft speelrecht op de buitenbaan.

Alle Sponsors Alle Acties