Voorjaarscompetitie 2021

Lijkt het jou leuk om padel competitie te spelen? Hopelijk mogen we weer in juni!

Opzet competitie
Padel Alphen kan met maximaal 5 teams deelnemen. Er is keuze uit drie speeldagen;

vrijdagavond (1 team), zaterdag (2 teams) en zondag (2 teams). Onderstaande data kan je ook terugvinden op de  website van de KNLTB.

Er zijn 5 klasses; de allerbeste teams spelen in de Topklasse en daarachter vormt een aantal teams de Hoofdklasse. Grote kans dat we jouw team indelen onder de 1e klasse (wedstrijdspelers), 2e klasse (gevorderden) of de 3e klasse (beginners).

Samenstelling team
Een team moet minimaal uit 4 spelers bestaan (heren, dames en ook jeugd kunnen gezamenlijk competitie spelen). In verband met verhinderingen en eventuele blessures is het aan te bevelen dat een team uit minimaal 6 spelers bestaat.

Speeldata
De voorjaarscompetitie vindt plaats van begin juni tot eind juli.
Bekijk hier de data:

vrijdag zaterdag zondag
11 juni

12 juni

13 juni
18 juni 19 juni 20 juni
25 juni 26 juni 27 juni
 2 juli    3 juli    4 juli
 9 juli  10 juli  11 juli
16 juli  17 juli  18 juli
23 juli  24 juli  25 juli

Kosten

De kosten voor de KNLTB spelerslicentie bedragen voor het gehele jaar € 17,99 per persoon. De incasso voor je abonnement over de maand mei wordt met deze bijdrage vermeerderd. De kosten voor het gehele team bedragen dit jaar € 75,- per team; deze verdelen wij bij de incasso voor de maand mei evenredig over de spelers binnen jouw team. Eventuele verrekeningen regelen jullie (met een Tikkie) binnen je team. Bij elke thuiswedstrijd staat er een nieuw blik ballen klaar.

Voorwaarden per speler

Voor deelname aan de competitie moeten spelers zich tot en met juli minimaal drie maanden conformeren aan het huidige padelabonnement à € 15,00 per maand. Voor opzegging per augustus volstaat een bericht aan ledenadministratie@nieuwesloot.nl voor 1 juli 2021. Dit abonnement geeft speelrecht op de buitenbaan.

Wil jij je ook opgeven met een team?

Mail dan voor 1 maart naar lisette.lansue@nieuwesloot.nl

Alle Sponsors Alle Acties