Voorjaarscompetitie

Lijkt het jou leuk om padel competitie te spelen? Dat kan!

NPB versus KNLTB
Eind 2019 kondigden de NPB en KNLTB een gezamenlijke wedstrijdkalender aan. Goed nieuws, want de kans op gelijkwaardige wedstrijden in de regio is door de samensmelting van de competitie groter. Padel Alphen gaat uiteraard weer met meerdere team deelnemen aan deze competitie.

Opzet competitie
Padel Alphen kan met maximaal 10 teams deelnemen. Er is keuze uit drie speeldagen; vrijdag (2 teams), zaterdag (4 teams) en zondag (4 teams). Onderstaande data kan je ook terugvinden op de website van de KNLTB.

Er zijn 5 klasses; de allerbeste teams spelen in de Topklasse en daarachter vormt een aantal teams de Hoofdklasse. Grote kans dat we jouw team indelen onder de 1e klasse (wedstrijdspelers), 2e klasse (gevorderden) of de 3e klasse (beginners).

Samenstelling team
Een team moet minimaal uit 4 spelers bestaan (heren, dames en ook jeugd kunnen gezamenlijk competitie spelen). In verband met verhinderingen en eventuele blessures is het aan te bevelen dat een team uit minimaal 6 spelers bestaat.

Speeldata
De voorjaarscompetitie vindt plaats van eind mei tot begin juli. Bekijk hier de data:

vrijdag zaterdag zondag
22 mei 23 mei 24 mei
29 mei (inhaal) 30 mei (inhaal) 31 mei (inhaal)
5 juni 6 juni 7 juni
12 juni 13 juni 14 juni
19 juni 20 juni 21 juni
26 juni 27 juni 28 juni
 3 juli (inhaal)  4 juli (inhaal)  5 juli (inhaal)

 

Kosten

De kosten voor de KNLTB spelerslicentie bedragen voor het gehele jaar € 17,85 per persoon. De incasso voor je abonnement over de maand mei wordt met deze bijdrage vermeerderd. De kosten voor het gehele team bedragen wederom € 100,- per team; deze verdelen wij bij de incasso voor de maand mei evenredig over de spelers binnen jouw team. Eventuele verrekeningen regelen jullie (met een Tikkie) binnen je team. Bij elke thuiswedstrijd staat er een nieuw blik ballen klaar en serveren we heerlijke tapas bij de borrel.

Voorwaarden per speler

Voor deelname aan de competitie moeten spelers zich tot en met juni 2020 minimaal drie maanden conformeren aan het huidige padelabonnement a € 13,00 per maand. Voor opzegging per 1 juli 2020 volstaat een bericht aan ledenadministratie@nieuwesloot.nl voor 1 juni. Dit abonnement geeft speelrecht op de buitenbaan.

Aanmelden

Vinden jullie het leuk om weer mee te doen met de competitie? Mail dan uiterlijk 3 maart naar lisette.lansue@nieuwesloot.nl Laat de volgende informatie weten:

  • Welke spelers deel uit maken van het team (Namen, telefoonummer en e-mail)
  • Op welke speeldag jullie spelen
  • Voor welke klasse jullie menen uit te moeten komen

 

 

 

Alle Sponsors Alle Acties