NIEUWS – Padel Alphen

Nieuwsbericht Padel Alphen – update 10 mei

Beste padelspeler, graag jouw aandacht!

Op basis van het protocol Verantwoord sporten dat door NOC*NSF in samenwerking met de VSG en de sportbonden is opgesteld, hebben wij voor onze padelbaan een protocol opgesteld, waarin wij per maandag 11 mei padel voor vier spelers onder strikte voorwaarden mogelijk maken. Ons protocol ligt ter afstemming bij de gemeente. Wij hebben nauw samengewerkt met andere padelclubs waar deze aanpak reeds positief is ontvangen. Wij vertrouwen er op dat ons protocol zal leiden tot lokaal maatwerk.

En daarbij vertrouwen we op jullie medewerking om onze aanpak te laten slagen. Wij doen met de inzet van toezichthouders, een trainingsaanbod en andere zaken een uiterste inspanning om padel te spelen zoals padel bedoelt is. Volg daarom al onze instructies, want wij hebben je medewerking hard nodig. Als de praktijk niet uitpakt, zoals wij beoogd hebben, nemen wij zelf het besluit om ‘terug te vallen’ op de adviezen van de KNLTB. Dus:

 1. Lees ons protocol en deel de link naar dit protocol met je medespelers
 2. Volg de aanwijzingen van onze toezichthouder en/of trainer
 3. Wees eerlijk over je gezondheid; op de baan is het goed mogelijk dat jij op momenten binnen 1,5 meter van je medespeler komt.
 4. Gebruik je verstand: voor tennis is dubbelspel niet toegestaan. Dat zou voor de veertien banen vooralsnog tot een te grote toestroom naar ons park leiden. TV Nieuwe Sloot en het tenniscentrum volgen op dit punt het advies van de KNLTB.
  Wees respectvol richting de overige bezoekers en ga daarom extra alert om met de 1,5 meter regel op de momenten dat dat van de spelers verwacht mag worden.

  1. Dus geen high fives, vuistjes of happy elbows!
  2. Baanwissel met de klok mee
  3. Buiten de baan extra alert op 1,5 regel (zie signing)
  4. Verlaat het park na afloop van je wedstrijd snel en respectvol
 5. Gebruik je verstand. Bij twijfel niet inhalen: ofwel, voel jij je prettiger om in deze periode met twee personen padel ts spelen, dan brengen wij 50% van de baanhuur in rekening.

Tot slot verwijzen we jou graag naar het Protocol Verantwoord Sporten, waar op de tweede pagina alle Veiligheids- en hygiëneregels uitvoerig staan vermeld.

Wij zijn ervan overtuigd dat we kunnen rekenen op jouw steun en medewerking tijdens deze intelligente herstart van padel bij Padel Alphen! Veel plezier op de padelbaan!

Met vriendelijke groet,

 

Dave Kok

 

Alle Sponsors Alle Acties