Lesaanbod 11-31 mei

Voor de periode 11 tot en met 31 mei gaat de UM Padel Academy lessen verzorgen op onze padelbaan. Op deze manier krijgt Padel Alphen de gelegenheid om de vaardigheden weer eens flink bij te spijkeren. Een goed moment na de lange Corona pauze en de mogelijkheid om alsnog met z’n vieren op de baan te staan.

Volg de richtlijnen

Maar eerst doen we een beroep op jouw verantwoordelijkheidsgevoel. Verdere versoepeling (mogelijk per 1 juni) zal afhangen van de wijze waarop club en spelers omgaan met de richtlijnen vanuit de overheid. Bonden en gemeentes peilen dat steekproefsgewijs bij de clubs. De overheid blijft haar koers bepalen op de bekende medische gegevens. En uiteraard dragen de signalen vanuit de clubs ook bij aan besluitvorming over verdere versoepeling. Maar doe het bovenal voor jouw gezondheid en die van de mensen in de risicogroepen.

Jij bent fit; trainen maar! 

We hebben jou met Padel Alphen niet eerder zo’n breed trainingsaanbod kunnen doen. Dat komt natuurlijk doordat we maar één baan hebben. Maak er tot 1 juni dan ook goed gebruik van. Want we hebben toptrainers die ons allemaal stuk voor stuk in korte tijd naar een hoger niveau kunnen tillen. We beginnen met onderstaand aanbod en als het een succes is breiden we uit met een derde trainer/trainingsmoment of eerdere aanvangstijden.

Aanbod tot en met 31 mei

In samenwerking met UM Padel Academy doen wij jou het volgende aanbod:

  • Boeken bij het centrum (zie onder)
  • Trainingen van 90 minuten (gelijk aan blokken van de reservering)
  • Dinsdagavond vijf blokken van een uur met trainster Jacqueline van 18:00 tot 23:00
  • Donderdagavond vijf blokken van een uur met trainer Uriel van 18:00 tot 23:00
  • Kosten van de training: € 14,50 per persoon per uur
  • Maximaal vier personen (exclusief trainer)
  • Geen potjes, wel trainingsvormen met 1,5 meter onderlinge afstand

Training reserveren per WhatsApp via 06 27 44 39 72

Padel Alphen, investeer in je spelniveau en zorg op de trainingsavonden voor veel (gepaste) reuring op de padelbaan. Trakteer jezelf deze drie weken meermaals op een mooie training. Dat heb je wel verdiend na acht weken sportieve quarantaine.

Boek de trainingen per WhatsApp via 06 27 44 39 72. Geef de namen door van de spelers en je gewenste tijdstip. Wij brengen je vervolgens in contact met de trainer die jou vooraf een Tikkie stuurt. Heb je al een reservering staan op deze avonden, dan nemen wij contact met jou op. Jij hebt namelijk het eerste recht op deze training.

De trainingen kunnen voorlopig alleen als groep geboekt worden. Mogelijk openen wij later zogenaamde MeApunto’s waarmee je je ook individueel aan kan melden voor trainingen op jouw niveau. Dat vraagt om meer ervaring en kennis over de animo vanuit jullie, jullie spelniveau en de beschikbaarheid van trainers.

Aanbod per 1 juni

Wij vertrouwen erop dat we met de KNLTB en TV Nieuwe Sloot kunnen werken naar versoepeling van de richtlijnen per 1 juni. Dat zou betekenen dat we weer potjes padel met elkaar kunnen spelen. Dan zal de UM PAdel Academy een stapje terug moeten doen; we hebben immers maar één baan. Hoe spijtig dat ook is voor de ontwikkeling van jouw spel. Uiteraard gaan we de ervaringen van de komende drie weken wel toetsen, zodat we mogelijk wel een light aanbod kunnen behouden. Als je met ons in gesprek bent via WhatsApp, laat dan weten wat je ervan vindt. Jouw mening is onze kompas.

Alle Sponsors Alle Acties