Pilot Padel in Alphen aan den Rijn

Stichting Alphens Tennispark haalt Padel naar Alphen aan den Rijn. Per mei 2016 is de eerste Padelbaan van Alphen bespeelbaar. Rekre Sport uit Baarn is de leverancier van de baan.

Stichting Alphens Tennispark (SAT)  heeft als doelstelling “het dienen van het Alphens sportbelang door het (doen) aanleggen en exploiteren van tennis- en/of squash- en/of badminton en/of aanverwante accommodaties”. Padel heeft al geruime tijd de bijzondere aandacht van de stichting en van het Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot in het bijzonder. Het aanleggen van een Padelbaan per mei 2016 op locatie Nieuwe Sloot sluit aan bij de doelstelling en geeft antwoord op de groeiende vraag uit de markt. Bovenal voorzien de bestuurders een mogelijke waardevolle aanvulling op het bestaande aanbod van racketsporten in Alphen aan den Rijn.

Met de aanleg van de eerste Padelbaan in Alphen aan den Rijn is een pilot van 12 maanden van start gegaan. Deze periode geeft spelers de tijd en mogelijkheid om kennis te maken met deze mooie racketsport; de reacties en vraag naar Padel geven vervolgens inzicht in eventuele verdere plannen met deze sport. Want Padel zal zich de komende jaren in Nederland stevig positioneren tussen de andere (racket-)sporten. En voor Alphen aan den Rijn ziet de stichting Nieuwe Sloot als ideale locatie voor 1 of wellicht wel meerdere banen.

Wij wensen spelers een plezierige kennismaking met Padel en/of zien u graag verschijnen op onze parken van ATC TEAN, TC Aarlanderveen en Nieuwe Sloot.

padel3

Alle Sponsors Alle Acties