NK – SINGELS

Na het WK Racketlon (teams) in 2012 en het NK Racketlon (dubbels) in 2014, is Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot dit jaar wederom de gastheer voor groot racketlon toernooi, ditmaal: het NK RACKETLON – singels.

Op zaterdag 23 juni vindt vanaf 10.00 uur in de hal van Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn het Nederlands Kampioenschap Racketlon plaats. De inschrijving voor deze allround racketsport is vanaf heden geopend en staat open voor iedereen: junioren, senioren, ‘beginners’ en ‘wedstrijdspelers’.


Racketlon
Bij racketlon strijden twee spelers tegen elkaar in vier racketsporten: tafeltennis, badminton, squash en tennis. Een wedstrijd bestaat uit vier sets, één in elke sport. Elke set wordt gespeeld tot 21 punten. De winnaar (beste allround racketspeler) is degene met de meeste punten en niet de sporter die de meeste sets wint.


Iedereen kan/mag meedoen!
Het toernooi is voor iedereen en elk niveau toegankelijk. Ook wanneer je geen of weinig racketsport ervaring hebt is het leuk om mee te doen. Er zijn namelijk verschillende niveaus en leeftijdscategorieën.

Dus altijd al mee hebben willen doen met een Nederlands Kampioenschap?
Meld je dan snel aan via toernooi.nl

https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=539F2B9F-2D6F-4A9D-9C8E-8CFFABF463D6

Alle Sponsors Alle Acties