Rolstoeltennis

Eind mei 2014 vond de BNP Paribas World Team Cup plaats op de gravelbanen van Nieuwe Sloot. Rolstoel toptennis was nog nooit zo dichtbij huis, het evenement bleek een goede testcase te zijn voor de organisatie en de locatie op het gebied van minder valide sport. Daarnaast bleek uit de contacten die tijdens het evenement zijn opgedaan dat er vraag is naar structureel aanbod op het gebied van gehandicaptensport in de regio Alphen aan den Rijn.

Johan Cruyff Foundation junior camp
Tenniscentrum Nieuwe Sloot is opnieuw trotse gastheer van een internationaal rolstoeltennistoernooi. Van 23 tot en met 26 juli komen 23 jeugdige internationale talenten naar Alphen aan den Rijn om deel te nemen aan het Johan Cruyff Foundation Junior Camp, editie Europe.

Rolstoeltoernooi Alphen
De KNLTB Rolstoeltennisranglijst wordt samengesteld op basis van ranglijstpunten die spelers verdienen tijdens KNLTB rolstoeltennisranglijsttoernooien. Van 26 t/m 28 oktober vind er op de binnenbanen van Nieuwe Sloot een ranglijst toernooi plaats. Op 27 oktober is er speciaal voor (startende met rolstoeltennis) kinderen een fundag.

Rolstoeltennis aanbod bij Nieuwe Sloot
Zowel voor volwassenen als jeugd hebben we een leuk aanbod. Het gehele jaar door kan er getennist worden.

 

Alle Sponsors Alle Acties