Diede de Groot

Sinds oktober 2014 traint roller talent Diede de Groot (1996) op de hard court banen van Nieuwe Sloot. In januari 2015 koos de speelster uit Oudewater definitief voor een topsportcarriere. Sindsdien werpt de succesvolle samenwerking tussen trainer/coach Amanda Hopmans en de Oranje speelster Diede haar vruchten af; in korte tijd werd vanaf plaats 36 op de wereldranglijst de top 10 bestormd.

Diede wordt sinds januari 2015 ook gesteund vanuit het ABNAMRO project ‘talent van de toekomst’. Niemand minder dan wheelchair tennislegende Esther Vergeer treedt sindsdien op als mentor van de TV Nieuwe Sloot speelster.

Vanuit Nieuwe Sloot volgen wij de verrichtingen van de Diede op de voet. Daarbij ondersteunen wij haar waar mogelijk. Bijvoorbeeld door het leggen van contacten met het bedrijfsleven en het opzetten van crowdfunding en behoeve van de broodnodige  financiële ondersteuning. Daarbij wordt de website van Diede vanuit Nieuwe Sloot onderhouden.

Diede hoopt het plezier in sport over te kunnen brengen op andere kinderen met een handicap. Met hulp van de Esther Vergeer Foundation heeft TV Nieuwe Sloot in de zomer van 2015 een rolstoeltennisprogramma voor kinderen kunnen opstarten. Diede is daar regelmatig bij aanwezig.

Klik HIER voor al het nieuws over Diede op haar website.

 

 

Alle Sponsors Alle Acties