Ondersteuning

Esther Vergeer Foundation
De Esther Vergeer Foundation maakt gewoon sporten op een gewone vereniging mogelijk voor kinderen met een lichamelijke beperking. Gewoon sporten is niet vanzelfsprekend voor kinderen met een lichamelijke beperking. Door de Esther Vergeer Foundation kunnen kinderen genieten van sport in verenigingsverband. Net als ieder ander kind!

Wij werden in 2014 de eerste Joint he Club en hier zijn we nog altijd trots op. Inmiddels kunnen we spreken over een hele afdeling rolstoeltennis. We danken de foundation in alle ondersteuning die wij van ze krijgen! Van het in bruikleen hebben van rolstoelen tot aan kennisdeling en ondersteuning in werving.

KNLTB
De KNLTB adviseert en ondersteunt besturen van tennisverenigingen op het gebied van verenigingsbeleid, accommodatie en bij juridische geschillen. De tennisbond is verantwoordelijk voor landelijke en districtscompetities, toernooien, voor de opleiding van tennisleraren en scheidsrechters. Verder heeft de KNLTB tot doel het promoten van de tennissport en het vergroten van de betekenis van tennis in de samenleving.

De KNLTB heeft rolstoeltennis hoog op de agenda staan! Naast de kennisdeling, danken wij de tennisbond voor hun financiële ondersteuning ten behoeve van het lidmaatschap van onze sporters.

Fonds gehandicaptensport
Van Fonds Gehandicaptensport hebben wij een subsidie ontvangen voor het realiseren van een ruimte voor de opslag van onze rolstoelen. Nog dit jaar wordt deze opslag door Bouwbedrijf Rally de Greef gerealiseerd. Op deze manier worden de stoelen veilig en netjes opgeborgen.

We danken Fonds Gehandicapten sport voor hun financiële steun.

Dirk Kuyt Foundation
De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en (mede) organiseert inmiddels ca 100 sportevenementen door heel Nederland. Dit doen we in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers waarbij we een financiële en/of organisatorische bijdrage bieden om sport stimulerende projecten te kunnen realiseren. Hiermee worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt.

De Dirk Kuyt Foundation richt zich op alle aangepaste sporten. Van G-voetbal tot zeilen en van rolstoeltennis tot biljarten voor mensen met Parkinson. Sporten heeft immers niet alleen een lichamelijke functie, maar speelt ook een belangrijke rol bij de sociale integratie.

Bedankt voor de donatie de we hebben ontvangen ten behoeve van het lidmaatschap van onze sporters.

 

Alle Sponsors Alle Acties