Squash

Op zoek naar Squash in Alphen aan den Rijn? Racketcentrum Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn biedt alle squashfaciliteiten die je nodig hebt voor een potje squash!

Wij bieden:

  • 10 professionele squashbanen
  • De eerste Interactive Squashbaan van Nederland! Combineer games met real time squash!
  • Ruime openingstijden
  • Professionele squashtrainingen
  • Ruim aanbod squashactiviteiten
  • Zowel losse baanhuur als lidmaatschappen

Squash4-2 – de perfecte kennismaking met squash!

Voor slechts € 29,00 ben je een maand lid van Nieuwe Sloot en kan je onbeperkt squashen! Daarnaast ontvang je een gratis les van een van onze trainers die jou alles leert over deze mooie en intensieve sport. Ook mag je gratis gebruik maken van de leenrackets en kan je de Interactive squashbaan gebruiken wanneer deze vrij is.

Mocht je na deze squash4-2 maand binnen 2 maanden lid willen worden van Nieuwe Sloot dan betaal je geen inschrijfkosten en krijg je korting in de squash shop!

Squashles – verbeter je techniek

Wil je graag leren squashen? Dan kun je terecht bij onze squashtrainers. Trainen kan privé of in groepsverband , in een lespakket of les. KLIK voor meer informatie.

Squashladder – Meet, Play, Win!

Binnen Nieuwe Sloot kan je gratis meespelen aan de interne clubladder. Via de website of app geef je aan wanneer en hoevaak je wilt spelen. Win je dan stijg je, verlies je dan daal je op de ranking. Daarnaast is de squashladder een uitstekende manier om nieuwe squashers te leren kennen. Meedoen? KLIK DAN HIER voor meer informatie en inschrijven.

Alle Sponsors Alle Acties