Activiteiten

Wist je dat we iedere maand op Nieuwe Sloot verschillende squash activiteiten organiseren? Regelmatig worden er clinics, toernooien en clubavonden georganiseerd die toegankelijk zijn voor ieder niveau.

Alle activiteiten worden op het squash informatiebord tegenover de receptie aangekondigd waar men ook kan inschrijven.

Wat organiseren wij zoal?

Alphen Open 

Elk jaar wordt het nationale toernooi de Alphen open georganiseerd. Dit toernooi meetellend voor zowel de Nederlands ranglijst als internationale PSA ranglijst trekt spelers uit binnen- en buitenland van ieder niveau. Bij de vorige edities zagen we deelnemers uit onder andere Frankrijk, Engeland, Noorwegen en Pakistan tegen elkaar strijden op de banen van Nieuwe Sloot.

Wil je meedoen of meer informatie hebben? Mail dan squash@nieuwesloot.nl

Clubkampioenschappen

Wie zich een jaar lang de sterkste squasher van de club mag noemen wordt bepaald op de Nieuwe Sloot clubkampioenschappen. Elk jaar worden de clubkampioenschappen in verschillende categorieën georganiseerd. Doe jij de volgende keer ook mee?

Wil je meedoen of meer informatie hebben? Mail dan squash@nieuwesloot.nl

Clinics

We organiseren regelmatig clinics met onze trainers Gerben de Groot en Marc ter Sluis. Werk samen met deze topspelers aan je techniek, tactisch inzicht en fysieke vaardigheden. Houd het informatiebord in de gaten voor de volgende clinic!

Toernooien

Buiten de clubkampioenschappen en Alphen open organiseren we ook op regelmatige basis clubtoernooien. Deze toernooien zijn open voor iedereen en elk niveau. Geïnteresseerd? Check het informatiebord bij de receptie voor het volgende toernooi en doe mee!

 

Alle Sponsors Alle Acties