Interne laddercompetitie

Met behulp van Koen Trouwborst, Philip van Wijck, Ken Flynn en Marc Veldkamp wordt de interne laddercompetitie nieuw leven ingeblazen. Er wordt gespeeld in poules van 5, waarbij elke ronde 4 weken duurt. Elke laatste vrijdag van een periode worden er banen gereserveerd voor het uitspelen van de ladder voor degenen die tot de laatste vrijdag te weinig tijd hebben gehad om ladderwedstrijden te spelen. Inschrijven voor de ladder kan op RankedIn.com in vier stappen :
  1. Je maakt een account aan met naam, email adres en wachtwoord.
  2. Klik op de bevestigings mail.
  3. Ga naar settings door op het menu bovenaan op het poppetje te klikken, edit homeclub en selecteer de actieve ranking “Squash Alphen”
  4. Zoek vervolgens in de zoekbalk links bovenin “League Squash Alphen”, tik op “join league” en je bent deelnemer in de league.
We willen er met nadruk op wijzen dat de leagues er ook zijn voor de recreanten en beginners. Het spelen van de league is een uitstekende manier om squashers van je eigen niveau te leren kennen. Voor vragen kun je terecht bij Koen, Philip, Ken en Marc (spreek ze aan op het centrum of mail naar squashladderalphen@gmail.com). Voor deelname aan de league zijn geen extra kosten verbonden.
Alle Sponsors Alle Acties