Jeugd

Ben jij opzoek naar een snelle, uitdagende en tactische sport? Speel dan squash!
Squash is een actieve sport en zorgt voor een goede conditie, spelinzicht, balgevoel en is nog gezellig om te doen ook!

Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot beschikt over 10 squashbanen. Jeugd t/m 17 jaar kan voor een zeer aantrekkelijk tarief bij ons terecht. Nog geen materialen in huis? Geen punt! Je krijgt bij aanvang van je abonnement een squashbril en –racket cadeau.

Meters maken – basis abonnement
Hoe eerder je de techniek goed onder de knie krijgt, hoe leuker het spelletje wordt. Voor maar € 15,00 per maand kun je zowel in de dal- als de piekuren vrijspelen. Daarnaast volg je 1 keer per week, op dinsdag- of donderdagmiddag, een groepsles. Met dit abonnement mag je meedoen met de jeugdcompetitie. Dit instap abonnement is een goede manier om in de squashwereld te komen.

Het basis abonnement (a € 15,- per maand) geeft recht op :

  1. het spelen in zowel de daluren als de piekuren (was alleen daluren)
  2. begeleid squashen in een groep op de dinsdag of donderdag van 16:30 – 17:30 uur of 17:30 – 18:30 uur. De begeleiding wordt gedaan door Ken Flynn.
  3. Jeugdleden mogen gratis gebruik maken van de interactive squashbaan mits de baan niet verhuurd is. De baan kan niet vooraf gereserveerd worden, maar mag gebruikt worden zodra de baan leeg staat.

Jong geleerd – plus abonnement (met les!)
Wil je naast veel vrijspelen ook les om je op de squashbaan verder te ontwikkelen, dan neem je het het plus jeugdabonnement. Eén keer per week (m.u.v. de vakanties/feestdagen) krijg je les in een kleinere groep, daarnaast mag je zowel in de dal- als de piekuren vrijspelen. Voor € 19,00 per maand ontwikkel je je snel in deze sport. Je legt een goede basis om ook competitie te kunnen spelen; met dit abonnement mag je meedoen met zowel de jeugd- als de seniorencompetitie. Een aanrader!

Het plus abonnement (a € 19,- per maand) geeft recht op:

  1. het spelen in zowel de daluren als de piekuren (was alleen daluren)
  2. deelname aan het begeleid squashen (op donderdag)
  3. een groepsles van een uur van 6-9 spelers (op 2 of 3 banen)
  4. de mogelijkheid uitgenodigd te worden voor de aparte selectietrainingen van Ken. Dit zijn de 6 meest beloftevolle spelers. De selectiespelers krijgen in twee groepjes van 3 een extra training van Ken op dinsdagmiddag. Vragen over deze selectie kunnen door Ken beantwoord worden
  5. Jeugdleden mogen gratis gebruik maken van de interactive squashbaan mits de baan niet verhuurd is. De baan kan niet vooraf gereserveerd worden, maar mag gebruikt worden zodra de baan leeg staat.

Leuke extra’s
Als abonnementhouder kan je heel veel trainen en maak je veel nieuwe vrienden. Daarnaast kan je ook aan vele activiteiten deelnemen. Gedurende het jaar worden er allerlei toernooien en competities georganiseerd. Denk hierbij aan de clubkampioenschappen, ladder competitie, landelijke competitie, jaarlijkse uitjes en andere sport- en spelactiviteiten. De jeugdcompetitie van de squashbond vindt plaats op zondag.

Abonnement afsluiten?
Een abonnement is zó geregeld. Bij de receptie van Nieuwe Sloot ligt een inschrijfformulier voor je klaar. Als je een pasfoto meeneemt, kun je dit terplekke invullen. Wij rekenen eenmalig € 12,50 als inschrijfkosten.

 

Alle Sponsors Alle Acties