SoccerSquash

SoccerSquash is de nieuwe balsport die sinds kort ook bij Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot te spelen is. SoccerSquash is een sport waarbij een combinatie van voetbal en squash zorgt voor een spectaculaire bezigheid. Bij het spelen van SoccerSquash worden balgevoel, techniek, traptechniek, conditie en snelheid op de proef gesteld. Door squash te combineren met voetbal is de drempel om het ook eens te proberen niet te hoog, op ieder niveau valt deze sport te beoefenen. Klik HIER voor een film van soccersquashwedstrijden bij Nieuwe Sloot.

Naast de wedstrijdvorm van SoccerSquash wordt deze sport ook gezien als leuke activiteit voor een teamuitje, een familiedag of een klassenuitje. Bij Nieuwe Sloot bieden wij arrangementen die naar ieders wens zijn aan te passen. Arrangementen zijn er al vanaf 4 personen!

Klik voor: Soccersquash spelregels

Arrangementen

Arrangementen zijn vanaf 4 personen en naar ieders wens aan te passen. Het arrangement wordt aangeboden op zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor pitchers bier wanneer u met uw team komt spelen, en voor een klassenuitje kunt u bijvoorbeeld kiezen voor frisdranken tijdens het arrangement. Bij ieder arrangement is de prijs €12,50 per persoon. Wel verschilt de speeltijd en het aantal banen per aantal deelnemers.

Voorbeeld arrangement voor 4 personen voor €12,50 per persoon :
minimaal 3 partijen soccersquash
gebruik soccersquashbal
een pitcher bier
een bittergarnituur

Voor meer informatie en het boeken van een arrangement, mail naar: info@nieuwesloot.nl

Alle Sponsors Alle Acties