Squash tijdens Corona

Helaas mag er vanwege Corona van de overheid, naar het er nu uitziet tot 31 augustus niet binnen gesport worden. Helaas is squashen op dit moment geen optie, wel is het belangrijk om fit te blijven, je sportvrienden te blijven ontmoeten en behendig met een racket te blijven. Maak dus nu een tijdelijke overstap naar padel of tennis!

Met het invullen van bijgevoegd formulier ga je akkoord met de voorwaarden van het tennis zomerabonnement en/of padelabonnement. Met één belangrijk aandachtspunt speciaal voor de squashers van Squash Alphen; als de squashbanen weer van de overheid open mogen, dan stap je direct terug naar je squashabonnement en komt het tennis zomerabonnement en/of padelabonnement per direct te vervallen. En natuurlijk hoeft een squasher geen inschrijfkosten te betalen voor een tijdelijke overstap naar een ander abonnement.

Houd je er bij het tennissen in de Corona periode rekening mee dat we een ander parkreglement dan normaal hanteren? Ook voor padel hebben we een parkregelement opgesteld. Deel deze informatie ook met je speelmaatjes.

Aanmeldformulier
E-mail adres:
Voornaam:
Achternaam:
Tussenvoegsel:
Tijdens de Corona periode wil ik graag een: Tennisabonnement
Padel (UITVERKOCHT)

 

Alle Sponsors Alle Acties