Ga Los bij Squash Alphen

Ga los bij Squash Alphen
Ga los met je vrienden en kom squashen bij Squash Alphen. We hebben voor jou een zeer interessant aanbod om de sfeer binnen onze vereniging te proeven. Voor € 50,- ben je drie maanden volwaardig lid en maak je kennis met alle activiteiten en de gezellige sfeer binnen onze vereniging.

Drie maanden los!
Gedurende drie maanden kan je net zo veel squashen als je wilt. Je squasht met je vrienden of je sluit je individueel aan bij de activiteiten van de club. En wil je een keer op de interactive Squashbaan spelen, dan kan dat ook. Want deze spectaculaire innovatie is bij dit arrangement inbegrepen. InteractiveSquash is ergens wel vergelijkbaar met de Wii spelcomputer, maar hier ben je echt zelf aan het sporten. Daarnaast is bij dit proeflidmaatschap een tegoed voor zes clinics inbegrepen. Je wil elke keer weer een beetje beter worden, toch?
Alle clinics tot aan de zomer staan al voor je ingepland, de informatie over de clinics na de zomer volgt. (update: 18-09-2018)

Clubavond
De donderdagavond is een echte clubavond: vanuit je werk ga je naar de club, eet je een heerlijke steak en sluit je je aan bij een clinic. Bij een clubavond hoort natuurlijk ook veel gezelligheid, met hapjes bij de borrel en elke maand livemuziek.

Kom proeven
Jij bent enthousiast, maar je wilt je vrienden nog overtuigen. Of je wilt eerst zelf nog meer weten over ons aanbod? Kom dan gewoon eens langs op de donderdagavond en sluit een eerste keer vrijblijvend aan bij de clinic van 18:30 uur. Je kan dan zelf proeven van het spelletje squash én de sfeer bij onze club. Wat ons betreft kan je daarna los bij Squash Alphen.

Stap in
Instappen kan op elk gewenst moment gedurende het zomerseizoen. Aanmelden kan met elkaar, maar ook individueel. Onze receptiemedewerkers helpen je graag met de inschrijving. Aantrekkelijker kunnen we het niet maken. Of misschien wel? Na drie maanden laat jij ons weten hoe je de proefperiode bij Squash Alphen hebt ervaren, dan zorgen wij uiteraard voor een mooi vervolgaanbod.

Let op dit product is t/m 31 juli 2018 af te nemen.

 

 

Alle Sponsors Alle Acties