Kennismakingsarrangement

Met het arrangement Squash4 2 maak je samen met een vriend(in) 1 maand lang kennis met squash. De inbegrepen squashles helpt jullie deze uitdagende sport snel onder de knie te krijgen.

Bij dit arrangement mag je een maand lang vrijspelen op de squashbanen van tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot. Is de interactive Squashbaan vrij? Dan kun je gratis op deze baan spelen! In deze maand kun je gratis gebruik maken van leenrackets. Daarnaast krijg je samen een squashles van een half uur cadeau. En dat alles voor maar € 29,00 per persoon!

Na afloop van deze kennismakingsperiode weet je beter of het daluren abonnement / squash all in abonnement of incidenteel een squashbaan huren de beste optie is om verder te gaan met squash op Nieuwe Sloot.

Mocht je kiezen voor een abonnement, dan strepen wij de inschrijfkosten voor je weg. Daarnaast heb je de mogelijkheid om bij ons met 40% korting een squashracket aan te schaffen (dit abonnement dien je binnen 2 maanden na je Squash4 2 periode af te nemen).