HD 50+ Groene Hart Wintercompetitie

De herendubbels spelen vanaf eind september 2017 competitie op de binnenbanen van Tenniscentrum Nieuwe Sloot en Sportcentrum Nieuwkoop in de nieuwe Herendubbel 50+ Groene Hart Wintercompetitie. Op twaalf donderdagmiddagen strijden de dubbels in poules om de eer. Uiteraard is er voor de winnende teams op de slotdag een mooie prijs te verdienen.
Tweewekelijks spelen de herendubbels twee wedstrijden van een uur. De competitie staat open voor alle spelers uit de regio; de schaalvergroting leidt tot ruimere capaciteit, waardoor er homogene poules kunnen worden samengesteld. Dat is goed nieuws, want gelijk aan de deelnemers streven we naar gelijkopgaande wedstrijden.
De wedstrijden worden gespeeld op de banen van Nieuwe Sloot (Alphen aan den Rijn) en Sportcentrum Nieuwkoop. De organisatie zal de locatie van de wedstrijden duidelijk en tijdig aan deelnemers communiceren. Alle spelers zullen gedurende het seizoen uiteindelijk op beide locaties wedstrijden gespeeld hebben.

Resultaten seizoen 2016-2017

Zie voor de resultaten de uitslag HIER. Tijdens de laatste speeldag hebben we foto’s gemaakt. Enkele hiervan hebben we op onze Facebookpagina geplaatst. Klik HIER om de foto’s te bekijken. En owja vergeet niet om Nieuwe Sloot te “liken”. Zodoende blijf je op de hoogte van allerlei acties en nieuwtjes.

 

 

Alle Sponsors Alle Acties