Nieuwe Sloot & Nieuwkoop

Trots en verheugd informeren wij heren 50+ tennissers over de samenwerking tussen Tenniscentrum Nieuwe Sloot en Sportcentrum Nieuwkoop. Deze samenwerking is tot stand gekomen na een zeer plezierige verkenning in juni 2016. Deze verkenning heeft geleid tot het gezamenlijk organiseren van de HD 50+ wintercompetitie, vanaf heden de HD 50+ Groene Hart Wintercompetitie genaamd.

Nieuwe Sloot en Sportcentrum Nieuwkoop hebben afspraken gemaakt die de basis vormen voor een langdurige samenwerking. Het eerst jaar (2016-2017) wordt gezien als pilot-periode, waarna de evaluatie in het voorjaar van 2017 een succesvol vervolg moet inluiden.
De samenwerking betekent schaalvergroting en heeft daarmee meer homogene poules als doel. Door de bestaande competities samen te voegen wordt deelname aan deze competitie aantrekkelijker, want meer deelnemers betekent meer gelijkopgaande wedstrijden.
Nieuwe Sloot en Sportcentrum Nieuwkoop hebben besloten dat de organisatie van de competitie centraal vanuit Alphen aan den Rijn geschiedt. Toernooileider Gerben de Groot (Nieuwe Sloot) zal tijdens de competitie in nauw contact staan met Anouk Sanders (Sportcentrum Nieuwkoop) en samen zullen zij de gehele competitie in goede banen leiden.

Nieuwe Sloot en Sportcentrum Nieuwkoop kijken erg uit naar de start van de nieuwe competitie. In de aanloop naar eind september worden diverse deelnemers nauw betrokken bij de PR van deze competitie. Op de diverse 50+ toernooien in de regio zal er aandacht worden gevestigd op ‘onze‘ competitie. Wij hopen dat meerdere deelnemers zich de komende zomermaanden als ambassadeur van de competitie willen opwerpen en zich langs de banen willen vertonen.

Voor informatie en/of vragen kunt u per e-mail contact opnemen met Gerben de Groot: gerben.degroot@nieuwesloot.dev

Alle Sponsors Alle Acties