Donderdagmiddag Rommelpot

Donderdagmiddag rommelpot – sinds 1992

Een middag tennissen, elke ronde met een andere partner tegen andere tegenstanders. Vooraf aanmelden is verplicht; er is per speeldag een maximale capaciteit.

– Speelperiode: van 13:00 – 17:00 uur
– Speelronden van 45 minuten met een afsluitende ronde van een uur
– Men dient rekening te houden met 1 speelronde rust tijdens de eerste 4 rondes
– Prijs: € 8,70 per persoon
– Aanmelden kan 8 dagen voorafgaand bij de receptie of telefonisch 0172 74 84 94
– Deelname is niet verenigingsgebonden; iedereen is welkom!
– Speeldata staan hieronder weergegeven
– Lees hieronder meer over de vernieuwde rommelpotmiddagen

KLIK HIER VOOR DE SPEELDAGEN

Rommelpotseizoen in een nieuw jasje!

Tijdens het winterseizoen 2016-2017 zijn er op de donderdagmiddag weer regelmatig rommelpotmiddagen op de binnenbanen van Tenniscentrum Nieuwe Sloot. Dit jaar is het aantal speeldagen uitgebreid naar 18 en bovendien is de deelnemerscapaciteit verhoogd van 25 naar 28 tot 44 spelers. Daarnaast zijn er nog een aantal nieuwigheden, die het voor de senioren tennissers nog leuker maakt om ‘naar de club’ te komen.

Themadagen en clinics

Op diverse rommelpotdagen valt er wat extra’s te beleven op de club. In bovenstaand schema leest u wanneer een rommelpot een bepaald thema heeft en wanneer u zich aan kunt melden voor een clinic. Wij zullen u uiteraard tussentijds blijven informeren over deze dagen, maar van de slotdag lichten wij nu reeds een tipje van de sluier: Dave en Gerben spelen mee, blikken bij de borrel met u terug op het vernieuwde rommelpotseizoen en zetten de speler(s) met de meeste deelnames in het zonnetje.

Naar de club

Nieuwe Sloot is voor vele sporters soms wel ‘een tweede thuis’. Voor deelnemers aan de donderdagmiddagactiviteiten zal dat zeker zo gelden, want u komt voor uw plezier naar de club. Met datzelfde plezier delen wij de spelers in voor de rommelpot en een themadag of een clinic maken deze middag extra vermakelijk. Tijdens de vijfde ronde van de rommelpot (16:00-17:00 uur) gaan de die-hards nog een keer de baan op en anderen nemen een afsluitende borrel in de Brasserie. Dit jaar serveren wij om 16:30 uur een lekker hapje bij de borrel. Laat vrienden of het thuisfront gerust weten dat ook zij dan welkom zijn.

In geval van drukte is het mogelijk dat u een ronde moet pauzeren; we leggen gewoon een kaartspel en wat andere klassieke spellen op de centrale rommelpottafel zodat u de 45 minuten rust alsnog competetief en vooral gemoedelijk door zal komen. Kortom, genoeg redenen om regelmatig aan te sluiten op deze ‘clubmiddag’.

Rommelpot

Het woord zegt het al; rommelen ten behoeve van een leuk potje tennis. Toch streven wij naar een voor iedereen zo prettig mogelijke indeling, want u komt deze middag naar Nieuwe Sloot om tijdens gemoedelijke tennismomenten met bij voorkeur zo veel mogelijk verschillende spelers te spelen. Het spreekt voor zich dat wij zo nu en dan ook wel eens letten op de speelsterktes van de deelnemers. Hoe dan ook, ieders spelplezier staat voor ons bovenaan, waarbij wij ons indien nodig verschuilen achter de eerste twee lettergrepen van de rommelpot. Maar we maken er in ieder geval nooit een potje van…

Er is geen reglement, want wij handelen in de geest van bovenstaande uitgangspunten!

Aanmelden

Inschrijven voor de rommelpot kan 8 dagen van te voren. Dat kan per telefoon, maar ook bij de receptie als u ‘op de club’ bent. De gelijke procedure is van toepassing vooraanmelding voor de clinics die op de betreffende dagen gegeven worden.

Alle Sponsors Alle Acties