Tennis4 2 kennismakingsarrangement

Het arrangement tennis4 2 geeft je de mogelijkheid om samen met een vriend(in) 1 maand kennis te maken met tennis. Daarnaast ervaar je de mogelijkheden die het lidmaatschap van Tennisvereniging Nieuwe Sloot biedt.

In deze maand kun je gratis gebruik maken van leenrackets. Na afloop van deze kennismakingsperiode kun je beter beoordelen of het lidmaatschap van Tennisvereniging Nieuwe Sloot of incidenteel een tennisbaan huren de beste optie is om verder te gaan met tennis op Nieuwe Sloot. Bij dit arrangement zit een duotraining inbegrepen, deze training plan je zelf met de trainer binnen de duur van het arrangement.
En dat alles voor maar € 27,00 p.p.!

Na afloop van deze kennismakingsperiode kan je goed beoordelen of het lidmaatschap van TV Nieuwe Sloot of incidenteel een baan huren het beste bij je past. Mocht je na het tennis4 2 arrangement kiezen voor het lidmaatschap dan wordt er een leuk vervolgaanbod gedaan. Aan de personen die het arrangement afnemen voor 1 augustus 2017 wordt een aantrekkelijk aanbod voor het lidmaatschap gedaan (inclusief racket) voor de rest van het lopende seizoen. Deelnemers die na 1 augustus starten krijgen een aanbieding t/m het volgende seizoen.

Dit arrangement is maar 1 keer af te nemen en te regelen bij de receptie van tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot. Tennis4 2 is een arrangement voor senioren.

Alle Sponsors Alle Acties