Afsluiting seizoen 2019-2020

Seizoen 2019-2020 kwam op 15 maart op een intelligente wijze jammerlijk tot een einde; de corona lockdown gooide roet in het eten. Maar wat ons betreft niet in onze traditionele lunch! Want komend seizoen bieden wij deze lunch alsnog aan alle deelnemers aan!

Alle deelnemers aan de competitie (2019-2020 en/of 2020-2021) krijgen de gelegenheid om eenmaal aan te schuiven voor een lunch op een van onderstaande data. Graag ontvangen wij uiterlijk op uw tweede speeldag de datum van uw keuze.

De vier opties om aan te sluiten voor de lunch:
A. Donderdag 22 oktober
Op deze dag organiseren wij de eerste rommelpot van dit seizoen. U kunt aanschuiven voor de lunch. En uiteraard is deelname aan de rommelpot daarbij inbegrepen.
B. Uw vierde speeldag (3, 5, 10 of 12 november)
Op deze dag speelt u waarschijnlijk één wedstrijd; om 1:00 of 12:00 uur. Na afloop van deze wedstrijd serveren wij uw lunch.
C. Dinsdag 22 december
Op deze dag organiseren wij de tweede rommelpot van dit seizoen. U kunt aanschuiven voor deze feestelijke lunch. En uiteraard is deelname aan de rommelpot daarbij inbegrepen.
D. Dinsdag 23 februari
Op deze dag organiseren wij de derde en laatste rommelpot van dit seizoen. U kunt aanschuiven voor de lunch. En uiteraard is deelname aan de rommelpot daarbij inbegrepen.

Maak uw keuze door hieronder uiterlijk op uw tweede speeldag uw lunchmoment aan ons door te geven. Ons aanbod komt hierna namelijk te vervallen.

Dave presenteert het volgende menu voor de flexitarier**:
A. Donderdag 22 oktober – Huisgemaakte groenteburger met side salade en brood
B. Uw derde speeldag – Huisgemaakte groenteburger met side salade en brood
C. Dinsdag 22 december – Lauwwarme Roseval salade met mosterddressing
D. Dinsdag 23 februari – Pitabroodje met BBQ pulled pork en fris zure garnituren***
** In geval van een dieet of allergie zorgen we op uw verzoek een alternatief
*** Uiteraard is er voor de vegetariër een alternatief op deze dag

Op uw laatste speeldag (22, 24, 29 of 31 maart) sluiten wij het seizoen gewoon weer af met de traditionele lunch. Deze zal door Dave worden verzorgd in Ottolenghi stijl. Dus naast de prijswinnaars is eigenlijk iedereen al winnaar!

Aanmeldformulier EXTRA lunch damescompetitie seizoen 2020-2021
Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
E-mail adres:
Ik zet mijn lunchvoucher in op:
Mijn vierde speeldag
Een van de rommelpotten
Alle Sponsors Alle Acties