Damescompetitie 2021-2022

Eind september start de 39e editie van de Nieuwe Sloot Dameswintercompetitie. Veertig koppels spelen van 27 september tot en met 31 maart elk 22 wedstrijden op hun eigen niveau.

Deelname aan de competitie kost € 129,00  per persoon per deelname.

Alle speeldata zijn vastgesteld en kan je net als het wedstrijdreglement terugvinden op deze website. Het speelschema en uitslagen van de Nieuwe Sloot Damescompetitie 2021-2022 zijn online te bekijken via toernooi.nl

Na de eerste periode wordt aan de hand van de eindstanden een nieuwe indeling gemaakt voor de periode na Kerst. Promotie en degradatie wordt in afstemming met de betreffende koppels toegepast.

De inschrijving is per 1 augustus 2021 gesloten. Mocht je een keer een wedstrijd in willen vallen, meld je dan via info@nieuwesloot.nl aan voor de reservelijst. Geef daarbij aan wat je speelsterkte is en op je op dinsdag en/of donderdag beschikbaar bent.

Zou je alsnog als koppel deel willen nemen, meld je dan alsnog via info@nieuwesloot.nl aan. Want mogelijk kunnen we jullie per januari inpassen in het schema van de tweede periode.

Alle Sponsors Alle Acties