Winterabonnement

Op 31 oktober eindigt voor veel tennisverenigingen het buiten tennisseizoen en eind maart zal het nieuwe buitentennisseizoen weer van start gaan. De kans op een zachte winter wordt steeds groter, daarom laat Tenniscentrum Nieuwe Sloot 3 buitenbanen intact. Als het weer het toelaat kan er een baan gehuurd worden. 

Let op! De voorwaarden voor het winterabonnement 2021-2022 zijn nog niet bepaald. Onderstaande tekst is van 2020-2021 en kan dus nog wijzigen. Hierover volgt later dit jaar een update!

Winterabonnement Nieuwe Sloot
Aansluitend op het aflopende buitenseizoen biedt het centrum een winterabonnement aan. Dit winterabonnement geeft je zonder bijbetaling speelrecht op de beschikbare buitenbanen. Bovendien kun je, mits maximaal 5 dagen van te voren gereserveerd, met 50 % korting van het dan geldende tarief een vrije binnenbaan huren. Voor de vaste bezetting van de binnenbanen kun je een overzicht vinden in het reserveringssysteem.
Wil je les op de buitenbanen? Dat kan uitsluitend door aanmelding voor een outdoor lespakket bij I’M Tennis, waar het winterabonnement is inbegrepen.

Abonnementsprijs
Het winterabonnement kost voor senioren € 77,50 (je wordt senior in het jaar dat je 18 jaar gaat worden). De jeugd betaalt € 34,30. Iedereen betaalt eenmalig € 15,00 inschrijfkosten, deze kosten vervallen op vertoon van een eerder overhandigde clubpas. Het abonnement eindigt op 1 april en is niet tussentijds opzegbaar. 

Introducé regeling
Wil je een introducé meenemen, dan is dat mogelijk. De introducé dient € 10,00 per uur te betalen om met jou op een binnen- of buitenbanen mee te kunnen spelen. Kom je met meer introducees; dan is het vaak voordeliger om de standaard baanhuur te betalen. 

Een baan reserveren
De groundsman zal zijn uiterste best doen om de buitenbanen in de juiste conditie te houden. Echter in geval van vorst in de grond zijn de banen niet bespeelbaar. Bovendien is er  vervolgens een periode van droog weer nodig om een baan weer te prepareren. Als de groundsman de banen vrijgeeft, zijn de banen in het online reserveringssysteem weer beschikbaar. Ook voor het reserveren van een binnenbaan dienen alle spelers vooraf de spelerspas te tonen. 

Schoeisel
Je dient te beschikken over 2 paar tennisschoenen; binnen- en buitenschoenen. De groundsman en uw sportwinkel informeren je graag over het juiste schoeisel. In elk geval zijn schoenen met zwarte zolen op de binnenbanen niet toegestaan. 

Aanmelden
Aanmelden kan vanaf 1 oktober tot 1 februari via deze link. De betaling gaat via automatische incasso. Leden die eerder al een winterabonnement hebben gehad, hoeven zich niet opnieuw aan te melden, maar kunnen zich melden bij de receptie. Het bedrag kan dan bij de receptie voldaan worden (pinbetaling).  

Alle Sponsors Alle Acties