Winterabonnement

Op 31 oktober eindigt het buiten tennisseizoen en eind maart zal het nieuwe buitentennisseizoen weer van start gaan. De kans op een zachte winter wordt steeds groter, daarom laat Tenniscentrum Nieuwe Sloot minimaal 5 buitenbanen intact. Als het weer het toelaat kan er een baan gehuurd worden.

Winterabonnement Nieuwe Sloot
Aansluitend aan het aflopende buitenseizoen biedt het centrum een winterabonnement aan. Dit winterabonnement geeft je zonder bijbetaling speelrecht op de beschikbare buitenbanen. Bovendien kun je, mits maximaal 5 dagen van te voren gereserveerd, voor € 12,45 per uur (dit tarief is vanwege de BTW verhoging op 1 februari verhoogd) een vrije binnenbaan huren. Voor de vaste bezetting van de binnenbanen kun je een overzicht vinden in het reserveringssysteem.
Let op, het is niet de bedoeling dat er op een winterabonnement les wordt gegeven, mits je een outdoorpakket hebt afgenomen bij Baseline of I’m tennis.

Abonnementsprijs
Het winterabonnement kost voor senioren € 72,50 (je wordt senior in het jaar dat je 18 jaar gaat worden). De jeugd betaalt € 32,00. Iedereen betaalt eenmalig € 12,50 inschrijfkosten, deze kosten komen te vervallen als je al in het bezit bent van een toegangspas. Het abonnement eindigt op 1 april en is niet tussentijds opzegbaar.

Introducé regeling
Wil je een introducé meenemen, dan is dat mogelijk. De introducé dient € 7,50 per uur te betalen om met jou op een binnen- of buitenbanen mee te kunnen spelen. Kom je met meer introducees; dan is het op enkele momenten voordeliger om de standaard baanhuur te betalen.

*Nieuw*
Dit winterseizoen krijgt het winterabonnement een belangrijke upgrade. Met het winterabonnement wordt tennissen in de winter nog leuker, want voor hetzelfde geld krijg je nog meer leuke tennismomenten aangeboden.  Waardevol, want in geval van een kwakkelwinter, ga je toch op zoek naar genoeg tennismomenten op de binnenbanen. En dat kan met de volgende extra’s binnen je abonnement:

De receptie informeert je graag over deze extra’s en ook op de website kan je er alles over lezen.

Een baan reserveren
De groundsman zal zijn uiterste best doen om de buitenbanen in de juiste conditie te houden. Echter in geval van vorst in de grond zijn de banen niet bespeelbaar. Bovendien is er  vervolgens een periode van droog weer nodig om een baan weer te prepareren. Als de groundsman de banen vrijgeeft, zijn de banen in het online reserveringssysteem weer beschikbaar. Ook voor het reserveren van een binnenbaan dienen alle spelers vooraf de spelerspas te tonen.

Schoeisel
Je dient te beschikken over 2 paar tennisschoenen; binnen- en buitenschoenen. De groundsman en uw sportwinkel informeren je graag over het juiste schoeisel. In elk geval zijn schoenen met zwarte zolen op de binnenbanen niet toegestaan.

Aanmelden
Bij de receptie kun je vanaf 1 oktober (en uiterlijk tot 1 februari) aanmelden voor het winterabonnement. Wij vragen je –indien niet in ons bezit- om een recente pasfoto in te leveren t.b.v. het abonnement. Het abonnement dient direct aan de balie betaald te worden.

Alle Sponsors Alle Acties