Winterabonnement

Winterabonnement op Nieuwe Sloot 2017-2018

Op 31 oktober eindigt het buiten tennisseizoen en eind maart zal het nieuwe buitentennisseizoen weer van start gaan. De kans op een zachte winter wordt steeds groter, daarom laat Tenniscentrum Nieuwe Sloot minimaal 5 buitenbanen intact. Als het weer het toelaat kan er een baan gehuurd worden.

Winterabonnement Nieuwe Sloot
Aansluitend aan het aflopende buitenseizoen biedt het centrum een winterabonnement aan. Dit winterabonnement geeft u zonder bijbetaling speelrecht op de beschikbare buitenbanen. Bovendien kunt u, mits maximaal 5 dagen van te voren gereserveerd, voor € 11,60 per uur een vrije binnenbaan huren. Voor de vaste bezetting van de binnenbanen kunt u een overzicht vinden in het reserveringssysteem.

Abonnementsprijs
Het winterabonnement kost voor senioren € 72,50 (u wordt senior in het jaar dat u 18 jaar gaat worden). De jeugd betaalt € 32,00. U betaalt eenmalig € 5,00 extra voor een toegangspas. Het abonnement eindigt op 1 april en is niet tussentijds opzegbaar.
Een reservering op de buitenbanen is gratis, een reservering op de binnenbanen is €11,60 per uur.

Aanmelden
Bij de receptie kunt u zich vanaf 1 oktober (en uiterlijk tot 1 februari) aanmelden voor het winterabonnement. Wij vragen u –indien niet in ons bezit- om een recente pasfoto in te leveren t.b.v. het abonnement. U betaalt € 5,00 inschrijfkosten, mits u niet (meer) beschikt over een spelerspas. Deze pas kunt u gebruiken voor meerdere abonnementen binnen Nieuwe Sloot, die u eventueel nu of in de toekomst wilt afnemen. Bij aanmelding dient u direct het volledige abonnementsgeld te voldoen.

Een baan reserveren
Een binnen- of buitenbaan reserveert u uitsluitend via het online reserveringssysteem. Na uw aanmelding ontvangt u hiervoor de benodigde inloggegevens.Op vertoon van uw persoonsgebonden spelerspas kunt u vrij spelen op de beschikbare buitenbanen. De maximaal te reserveren periode is 1 uur. Uiteraard kunt u gewoon doorspelen als de buitenbaan na u niet gereserveerd is. De groundsman zal zijn uiterste best doen om de buitenbanen in de juiste conditie te houden. Echter in geval van vorst in de grond zijn de banen niet bespeelbaar. Bovendien is er  vervolgens een periode van droog weer nodig om een baan weer te prepareren. Als de groundsman de banen vrijgeeft, zijn de banen in het online reserveringsysteem weer beschikbaar. Ook voor het reserveren van een binnenbaan dienen alle spelers vooraf de spelerspas te tonen.

Voor zowel een binnen- als een buitenbaan reserveert u maximaal 5 dagen van tevoren via www.nieuwesloot.dev met de verstrekte inlogcode.

Introducé regeling
Wilt u een introducé meenemen, dan is dat mogelijk. De introducé dient € 7,50 per uur per persoon te betalen om met u op een binnen- of buitenbanen mee te kunnen spelen. Komt u met meer introducees; dan is het op enkele momenten voordeliger om de standaard baanhuur te betalen.

Schoeisel
U dient te beschikken over 2 paar tennisschoenen; binnen- en buitenschoenen. De groundsman en uw sportwinkel informeren u graag over het juiste schoeisel. In elk geval zijn schoenen met zwarte zolen op de binnenbanen niet toegestaan.

Aanmelden
Aanmelden voor het winterabonnement kan vanaf half oktober bij de receptie van Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle Sponsors Alle Acties