Zomerabonnement

Tennissers die zich (nog) niet willen binden aan een vereniging kunnen op diverse manieren gebruik maken van de buitenbanen 9 t/m 13 op Tenniscentrum Nieuwe Sloot, dit zijn de vijf banen die niet in gebruik zijn door de tennisvereniging. De gravelbanen zijn bespeelbaar van 1 april tot en met 31 oktober.

Het Zomerabonnement

Met dit abonnement kunt u vrij spelen op de banen 9 t/m 13. Doordat u online een reservering maakt, bent u zeker van een uur tennis. Indien de baan na u niet gereserveerd is, kunt u gewoon doorspelen. Hieronder leest u de bepalingen die horen bij het zomerabonnement.

Voorwaarden van het zomerabonnement

  • Op vertoon van je spelerspas speelrecht op baan 9 t/m 13.
  • Reserveren kan uitsluitend online via www.nieuwesloot.nl met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Voorafgaand aan de reservering dienen alle spelers hun persoonsgebonden pas te tonen bij de receptie. Wilt u een introducé meenemen, dan is dat mogelijk. De introducees dienen € 7,50 per persoon per uur te betalen om met u op een buitenbaan mee te kunnen spelen.
  • Het zomerabonnement is geldig tot en met 31 oktober 2019 en is niet tussentijds opzegbaar (m.u.v. overstap naar de tennisvereniging in overleg met de ledenadministratie)
  • De spelerspas is persoonsgebonden.
  • Betaalwijze; middels maandelijkse incasso.
  • U bent geen lid van de tennisvereniging en u heeft derhalve geen speelrecht op de overige 9 buitenbanen. U bent geen lid van de K.N.L.T.B.
  • Met het zomerabonnement is het niet mogelijk om lessen af te nemen.
  • Wij vertrouwen er op dat u uw schoeisel aanpast aan de ondergrond van de tennisbaan. Op gravelbanen zijn schoenen met grof profiel (noppen) uit den boze. Na afloop van uw reservering dient u de baan te slepen. Hartelijk dank voor uw medewerking.
  • Voor jeugd is het lidmaatschap bij de vereniging de beste manier om kennis te maken met tennis. Toernooitjes spelen en afspreken met vriendjes is het meest optimaal in clubverband. Op het zomerabonnement is daarom een minimumleeftijd van 18 jaar van toepassing.

 

TENNIS BUITEN TARIEVEN (1 APRIL T/M 31 OKTOBER 2019)
Losse verhuur

Daltarief geldend op: ma. t/m vr. tot 17.30 uur, zaterdag /zondag gehele dag

 

€ 16,00

 

Piektarief geldend op: ma. t/m vr. vanaf 17.30 uur € 18,50
Zomerabonnement (vanaf 18 jaar)

Onbeperkt vrij spelen (prijs per persoon, per maand)

 

€ 20,00

 

We vragen eenmalig € 15,00 inschrijfkosten. Heeft u al een lopend abonnement of lidmaatschap bij Nieuwe Sloot; dan komen de inschrijfkosten bij uw volgende abonnement/lidmaatschap te vervallen.

Alle Sponsors Alle Acties