Tennisles

Even voorstellen
“tennis is mijn passie! Het beste uit spelers halen is mijn missie en mijn ambitie is altijd net een ‘slag’ verder te gaan dan mogelijk lijkt. Lesgeven en het verbeteren van het spel van jong en oud geven mij iedere dag energie”, aldus hoofdtrainer Sven Boele.

Sven BoeleSven  is sinds zomer 2016 de hoofdtrainer van TV Nieuwe Sloot. Maar natuurlijk geeft hij niet alleen maar les in de zomerperiode, ook in de winter ben je van harte welkom om les bij hem te volgen op de binnen- en/of buitenbanen van Tenniscentrum Nieuwe Sloot. Je hoeft in de winter geen lid van een tennisvereniging te zijn om les bij hem te kunnen volgen.

Sven wordt ondersteund door trainer Coen Stehouwer. Zijn doel als tennisleraar is om op een afwisselende en positieve manier het maximale in spelers naar boven te halen. Op het moment van schrijven beschikt hij over mijn a-licentie en heeft zijn b-opleiding en studie sportpsychologie bijna voltooid. Na verschillende ervaringen bij prestatieve tennisscholen en 3 jaar parttime ervaring in de omgeving Leiden gaat hij nu met veel plezier bij TV Nieuwe Sloot aan de slag.

Heb je interesse in tennisles bij Sven en/of Coen? Klik dan door voor het aanbod:
Klik HIER voor meer informatie over jeugdlessen in de winter 2017
Klik HIER voor meer informatie over seniorenlessen winter 2017

 

Alle Sponsors Alle Acties