Jeugd winter 17/18

Het volgen van tennislessen is een absolute aanrader!

Op de binnenbanen van Nieuwe Sloot biedt trainer Sven Boele deze winter een uitgebreid trainingsprogramma aan. Hoe eerder je de techniek goed onder de knie krijgt, hoe leuker het spelletje wordt. Na aanmelding maakt de tennisschool een indeling naar leeftijd en niveau, zodat de les goed aansluit op wat je al kunt en wat je nog wil leren.

In de lessen is de funfactor van de les en het plezier in tennis erg belangrijk! Het doel is om de jeugd beter te leren tennissen, zodat zij meer plezier in het spel krijgen. Sven vind het belangrijk dat er aandachtig meegedaan wordt met de les, zodat het leuk en serieus kan zijn. Ik zou het leuk vinden als jullie je dit seizoen weer inschrijven voor de lessen, je kan uit de onderstaande pakketten kiezen wat het beste bij jou past.

Het volgen van les kan op alle spelniveaus en het mooie is dat je geen lid van een vereniging hoeft te zijn.

Lessen binnenbanen
Lessen voor jeugd (6 t/m 17 jaar (word je binnen het winterseizoen 18 jaar; dan val je onder het aanbod van de volwassenen) worden in verschillende groepsgrootte aangeboden. Vanaf 9 oktober krijg je 20 weken les. Zorg ervoor dat je op tijd aanmeld! Aanmelden is mogelijk t/m 17 september. Klik HIER voor het lesschema van deze winter.

GOED NIEUWS voor TV Nieuwe Sloot jeugdleden
Ben je in de zomer lid van TV Nieuwe Sloot en ga je in de winter door met lessen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Naast de groepstraining komt er nu ruimte voor de prestatieve ingestelde jeugd een 2de trainingsmoment; deze kost maar € 60,00 voor het hele winterseizoen van 20 weken. Let op! Dit aanbod is beperkt! Wanneer  je van dit aanbod gebruik wilt maken, moet je er snel bij zijn, schijf je in onder het kopje selectie! In dit 2de trainingsmoment worden alle kinderen op kleur bij elkaar gebracht om met elkaar op niveau te trainen.

Aanmelden

Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Geboortedatum:
Speelsterkte enkelspel:
Speelsterkte dubbelspel:
Niveau: Rood
Oranje
Groen
Geel
Geen
Aantal jaren tenniservaring:
geslacht: Jongen
Meisje
Ik ben verhinderd op:
Ik wil graag in een lesgroep met:
Opmerkingen en/of suggesties:
Selecteer uw interesses:
Groepsles, 8 personen, € 215,00 p.p.:
Groepsles, 4 personen, € 350,00 p.p.:
Duo les, 2 personen, € 700,00 p.p.:
Priveles, 1 persoon € 1400,00 p.p.:
Priveles, 1 persoon, zaterdag, € 1270,00 p.p.:
Selectie, € 60,00 p.p.:
Alle Sponsors Alle Acties