Jeugd winter 18/19

Tennisschool Baseline biedt komende winter voor de jeugd van TV Nieuwe Sloot ook weer tennislessen op de binnenbanen aan. Het volgen van tennislessen is een absolute aanrader, want hoe eerder je de techniek goed onder de knie krijgt, hoe leuker het spelletje wordt.

Lessen binnenbanen
Onderstaand lesaanbod is voor de jeugd van 6 tot en met 17 jaar. Word je komende winter 18 dan kan je doorklikken naar het lesaanbod voor de volwassenen.  De lesperiode van 20 weken start op 1 oktober. Zorg ervoor dat je je tijdig aanmeldt! Aanmelden is mogelijk t/m 23 september. Klik HIER voor het lesschema met alle data van komende winter.

  • Basispakket: 1 uur tennisles, in groepjes van 6-8 voor € 250,-

Ondersteuning voor selecties
De winterlessen worden mede mogelijk gemaakt door TV Nieuwe Sloot. Met een subsidie op de trainingen stimuleren zij het winter trainen van de jeugd, omdat het belangrijk is dat kinderen het gehele jaar met hun leeftijdsgenootjes blijven tennissen.

Tennis is gedurende de winter duurder dan tijdens het zomerseizoen doordat er binnen wordt gespeeld in plaats van buiten. Samen met het centrum en beide Alphense tennisverenigingen wordt gewerkt aan een plan om deze kosten over het gehele jaar te spreiden. Voor komende winter is dat nog niet het geval. In onderstaand overzicht kan de ondersteuning van TV Nieuwe Sloot (in combinatie met korting van het centrum) worden afgelezen. De tarieven zijn echter wel fors hoger dan afgelopen jaar, omdat bij nacalculatie de diverse financiële steun zoals die voor 2017-2018 gold, niet houdbaar bleek te zijn.In samenspraak met de tennisvereniging hebben we afgelopen zomer invulling gegeven aan het selectiebeleid. Dit heeft geleid tot een A en B selectie, waarvoor we bijbehorende trainingen voor ogen hebben. In direct contact met de ouders zullen de trainers over deze indeling communiceren.

  • Selectie B: 2 x 1 uur tennisles in groepjes van 6-8 voor € 385,- ipv € 500,-
  • Selectie A 2 x 1,5 uur, waarvan 1 uur tennis en 0,5 uur MoveQ voor € 480,- ipv € 630,-

Als er vragen zijn, kan je je wenden tot onderstaande contactpersonen:

Baseline: dhr. Sven Boele    Svenboele@gmail.com   06-52564624

TV Nieuwe Sloot: jeugd@tvnieuwesloot.nl

Aanmelden

Na aanmelding maakt de tennisschool een indeling naar leeftijd en niveau, zodat de les goed aansluit op wat je al kunt en wat je nog wil leren. Meld je hieronder aan voor de door jou gewenste les. De trainers nemen vervolgens contact met jou op.

Vul je gegevens in en meld je aan voor de wintertraining bij Baseline:

 

Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Geboortedatum:
Speelsterkte enkelspel:
Speelsterkte dubbelspel:
Niveau: Rood
Oranje
Groen
Geel
Geen
Aantal jaren tenniservaring:
geslacht: Jongen
Meisje
Ik ben verhinderd op:
Ik wil graag in een lesgroep met:
Opmerkingen en/of suggesties:
Selecteer uw interesse:
Groepsles, 1 uur p wk, 6-8 personen:
B selectie, 2 uur p wk, 6-8 personen:
A selectie, 3 uur p wk, 6-8 personen:
Alle Sponsors Alle Acties