Jeugd zomer 2018

Lidmaatschap

Het tennisseizoen loopt van 1 april tot 1 november. In die periode is onze vereniging ook actief. Voor een totaalbedrag van €205,00 (exclusief eenmalige inschrijfkosten a € 12,50) kun je gebruik maken van de faciliteiten. Dat betekent dat je wekelijks les krijgt van een trainer, die je alle techniek bijbrengt. Op de buitenbanen kun je bovendien zo vaak vrij spelen als je maar wilt. Je neemt op je eigen niveau deel aan de jeugdcompetitie van de KNLTB en ook aan alle activiteiten die de jeugdcommissie organiseert, zoals het clubkampioenschap en andere toernooien.

Klik hier voor de Trainingsdata van zomer 2018.

Jong geleerd

Als je lid bent van TV Nieuwe Sloot, krijg je altijd les van een gediplomeerde tennisleraar. Hoe eerder je de techniek goed onder de knie krijgt, hoe leuker het spelletje wordt. Na aanmelding maakt de tennisschool een indeling naar leeftijd en niveau, zodat de les goed aansluit op wat je al kunt en wat je nog wil leren. In het jeugdlidmaatschap zijn lessen opgenomen in groepen van 8, maar het is ook mogelijk om het abonnement te upgraden met privé-lessen of lessen in kleine groepen. Hieraan zijn dan wel meerkosten verbonden.

SELECTIE

Naast de groepstraining is er voor de prestatieve ingestelde jeugd een selectieprogramma opgericht. Voor de prestatieve jeugd wordt de prestatiepiramide gebruikt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen 2 groepen. Selectie A en selectie B. Deze uren komen bovenop je standaard les vanuit het lespakket.

Selectie A – 2 keer 1,5 uur training per week.
Dit is 2 keer een uur tennis en twee keer een half uur MoveQ training. (Wat is moveQ?) Door middel van veel tennissen ontstaat er een eenzijdige motorische ontwikkeling. Door middel van MoveQ training kunnen wij heel het lichaam motorisch verbeteren. Hierdoor gaat het tennisniveau ook behoorlijk omhoog.

Selectie B – 2 keer 1 uur tennis training.
Dit is het bestaande concept van de afgelopen jaren op Nieuwesloot. Als je beter wil worden, moet je minimaal twee trainingsmomenten per week hebben.

De selectie plekken zijn beperkt. Als de inschrijving vol is, wordt er op basis van motivatie, talent en tennisniveau geselecteerd. Laat ons maar zien, hoe graag jij het wil.

Aanmelden

Aanmelden voor het lidmaatschap (inclusief 17 weken les in groepen van 8) geschiedt bij de receptie van Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot. Hier voldoe je gelijk de contributie inclusief lesgeld. Vergeet niet een pasfoto mee te nemen! In het jaar dat je de leeftijd van 18 bereikt val je onder het seniorentarief. De inschrijfdatum sluit 16 maart. De lessen worden verzorgd door Baseline Tennis & Padel.

Aanmelden upgrade

De standaard les die is inbegrepen bij het lidmaatschap bieden wij gedurende 17 weken aan. Deze wekelijkse les duurt 1 uur. Wil je vaker les en/of in kleinere groepen, dan kan je dat hieronder (ook) aangeven. Naast het standaard pakket van wekelijks 1 uur worden ook onderstaande lessen  aangeboden in de 17 weken durende trainingsperiode. Let wel: aan de genoemde trainingspakket Selectie A en selectie B is het standaard training-uur toegevoegd. Na aanmelding bepaalt de trainer in samenspraak met de jeugdcommissie of de leerling voldoet aan de criteria van de betreffende selectiegroep.

privélessen in overleg
Selectie A 2 keer 1,5 uur training € 120,00
Selectie B 2 keer 1 uur training €   85,00

Met inschrijving ga je akkoord met het lesreglement.

Aanmeldformulier

Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Geboortedatum:
Speelsterkte enkelspel:
Speelsterkte dubbelspel:
Aantal jaren tenniservaring:
geslacht: Man
Vrouw
Ik ben verhinderd op:
Ik wil graag in een lesgroep met:
Opmerkingen en/of suggesties:
Ik meld mij aan voor de volgende les(sen): Privétraining
Selectie A (2 x 1,5 uur)
Selectie B (2 x 1 uur)
Standaardpakket (1 x 1 uur)
Ik ga akkoord met het reglement: Ja
Alle Sponsors Alle Acties