Puppytennis tot 6 jaar zomer 2017

Plezier in bewegen!
Zou u het leuk vinden als uw kind plezier krijgt in bewegen? Het puppytennis programma is zo opgebouwd dat uw kind op een hele leuke manier kennis maakt met bewegen en tennis. De les is zo gemaakt, dat iedereen mee kan doen en dat uw kind zich motorisch goed ontwikkelt en de les volledig aansluit op de belevingswereld van de kinderen!

Sven Boele
De lessen worden gegeven door Sven Boele. Sven heeft samen met collega’s van zijn vorige tennisvereniging het programma ontworpen voor deze kinderen. Sven heeft naast zijn tennisleraar opleiding, ook de extra cursus tenniskids gevolgd bij de KNLTB en heeft veel ervaring met het lesgeven van tenniskids en peuters!

Doelgroep
Voor kinderen van 5 tot 6 jaar. (Kinderen die voor 1 april 6 jaar worden vallen in de jeugd categorie).

Kosten?
De kosten zijn slechts € 85 voor 12 lessen (op de binnenbanen) van 60 minuten! Daarnaast mag er van 1 april t/m 31 oktober vrijsgespeeld worden op de buitenbanen.

Wanneer?
De les vindt plaats op woensdag om 13:30 uur. Klik HIER voor de zomerplanning.

Aanmelden
Aanmelden voor het lidmaatschap (inclusief 12 lessen) geschied bij de receptie van Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot. Hier dien je direct te betalen, ook de eenmalige inschrijfkosten a € 12,50. Vergeet niet een pasfoto mee te nemen!

Alle Sponsors Alle Acties