Brasserie

Vanaf zaterdag 6 november is iedereen vanaf 18 jaar door overheid verplicht in onze accommodatie het coronatoegangsbewijs te tonen via de coronacheck app. Zonder dit bewijs krijgt u helaas geen toegang. Houdt uw bewijs bij de hand bij het betreden van de accommodatie. Dit voorkomt lange rijen bij de ingang. Uw coronatoegangsbewijs is het wettelijke vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs.

 

 

Wij verzoeken om zoveel mogelijk 1,5m afstand te houden tot andere gasten en onze medewerkers. Wij hopen u snel te zien in Nieuwe Sloot!

 

Een feest voor uw verjaardag, een familiedag of voor een bedrijf? Bij  Nieuwe Sloot is alles mogelijk. Nieuwe Sloot is een mooie locatie om actief te sporten, maar ook om gezellig te recreëren. Het centrum heeft 12 tennis binnenbanen, 14 tennis buitenbanen, 11 squashbanen en een uitgebreide horecagelegenheid. Een feest in combinatie met sport- en spelactiviteiten is mogelijk, aangezien we veel mogelijkheden in huis hebben, maar ook door de ligging in het Zegersloot gebied.  Wilt u een feest alleen in onze vernieuwde horecagelegenheid, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de beschikbaarheid kunt u contact opnemen met Daan van der Wild (daan.vanderwild@nieuwesloot.nl of 0172 74 84 94). Wij denken graag met u mee.